Upphandling av konsulttjänster för verksamhets- och processutveckling

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
4.6.2020 9.07 (GMT+03:00)
3.7.2020 23.59 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Ålands Hälso- och Sjukvård Ålands Hälso- och Sjukvård
Christina Nukala-Pengel Christina Nukala-Pengel
PB 1091
22111 Mariehamn
Suomi
1907542-4

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Upphandling av konsulttjänster för verksamhets- och processutveckling, för att förbereda verksamheten, för det kommande nya vårdinformationssystemet

Villkor för deltagande

Lämplighetskraven för kandidater eller anbudsgivare

Anbudsgivaren och de av denne anlitade experterna ska utföra alla uppdrag på svenska. All kontakt med den upphandlande enheten ska vara på svenska.

Anbudsgivaren ska ha en sådan ekonomisk och finansiell situation, att denne klarar av att fullgöra uppdraget och etablera ett leverantörsförhållande med Ålands hälso- och sjukvård.

Intyg och deklarationer som anbudsgivarnas lämplighet utvärderas mot.

Intyg över kunskaper i svenska kan komma att krävas.

Anbudsgivaren ska före beslut om tilldelning sker bifoga en utredning som visar huruvida den ekonomiska aktören är införd i förskottsuppbördsregistret och arbetsgivarregistret samt i registret över mervärdesskattskyldiga eller motsvarande från annat land.

Anbudsgivaren ska före beslut om tilldelning sker bifoga ett handelsregisterutdrag och registreringsbevis eller motsvarande från annat land.

Anbudsgivaren ska före beslut om tilldelning sker bifoga ett intyg över betalda skatter från skattemyndigheten i den ekonomiska aktörens registrerade hemort eller ett intyg över skatteskuld, eller en utredning om att en betalningsplan angående skatteskulden har gjorts upp.

Anbudsgivaren ska före beslut om tilldelning sker bifoga ett intyg över tecknande av pensionsförsäkringar för arbetstagare samt över betalning av pensionsförsäkringsavgifter eller utredning om att en betalningsöverenskommelse har ingåtts angående pensionsförsäkringsavgifter som förfallit till betalning;

Anbudsgivare ska före beslut om tilldelning sker bifoga en redogörelse för vilket kollektivavtal som ska tillämpas på arbetet eller för de centrala anställningsvillkoren

Anbudsgivare ska före beslut om tilldelning sker bifoga en redogörelse om hur företagshälsovården är ordnad.

Den ekonomiska och finansiella situationen bevisas genom inlämnande av följande intyg: (intyg begärs in av vinnande leverantör)

Anbudsgivarens kreditomdöme ska innebära riskklass 3 (på en 5-gradig skala)/alternativt A (där AAA är det bästa) eller motsvarande omdöme hos kreditmarknadsinstitut. Kreditomdömet ska vara högst 3 (tre) månader gammalt räknat från sista anbudsdag.

Om en anbudsgivare saknar klassificering, eller har en lägre kreditklass än ovan, görs en individuell bedömning för eventuellt godkännande. För att möjliggöra en sådan bedömning, ska till anbudet bifogas en sådan utredning, att det kan anses klarlagt, att anbudsgivare har motsvarande ekonomisk stabilitet, genom att någon av nedanstående handlingar inlämnas:

1. Garanti från moderbolaget, eller annan, där det klart och tydligt framgår att garanten, eller moderbolaget träder i anbudsgivares ställe i händelse av att denne inte längre kan fullfölja sina förpliktelser mot den upphandlande enheten. Med förpliktelser avses både finansiellt ansvar och förpliktelse att fullfölja det egentliga åtagandet i avtalet. Sådant intyg skall bifogas anbudet och vara undertecknat av moderbolagets, eller garantens firmatecknare. Efterfrågad riskklassificering, samt kraven ovan skall i dessa fall på motsvarande sätt redovisas och uppfyllas av garanten.

2. Företag, även nystartade företag, skall redovisa sin ekonomiska och finansiella situation för att visa att de har tillräcklig ekonomisk och finansiell styrka att fullgöra uppdraget under anbudstiden. Bevis utgörs av bankgaranti och senaste bokslut, eller revisorsintyg i det fall inget bokslut ännu har upprättats. Bankgaranti skall uppgå till 15 % av anskaffningspriset exkl. moms eller för fortlöpande tjänster det kalkylerade priset för 12 (tolv) månader i euro för anbudsgivaren och ställas senast vid avtalstecknande.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Upphandling av konsulttjänster för verksamhets- och processutveckling.zip 1,20 MB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600