Personløftere m/tilbehør og takheiser

Yleistiedot

9
Personløftere m/tilbehør og takheiser
Rammeavtale med en leverandør
Helseprodukter
Sølvi Søbstad
Tone Dahle
4000000
Over EØS terskelverdi
IK190118
Gjenbruk/gjenvinning av paller og emballasje, produktene skal være i tråd med norsk regelverk når det gjelder helse-, miljø- og sikkerhetskrav (+substitusjonsplikt), forbud mot forkrommede metalldeler, krav om bærekraftig skogbruk på visse vilkår, forbud mot tropisk trevirke, forbud mot flammehemmere
Kjøretøy som minst oppfyller Euronorm VI, eller ved kjøp av nye kjøretøy skal nyeste gjeldende Euronorm tilfredsstilles
Standardkrav
Stiftelsen Adventistkirkens sykehjem (Nordås), Omsorgssenteret Bergens Indremisjon, Bergen Røde Kors sykehjem, Stiftelsen Betanien Bergen v/Betanien rehabilitering og sykehjem, Stiftelsen Landås menighets eldresenter, Stiftelsen Metodisthjemmet i Bergen, Signo Konows senter (Stiftelsen Signo), Solsletten sykehjem, Stiftelsen St. Johanneshjemmet, Stiftelsen Domkirkehjemmet i Bergen og Siljuslåtten sykehjem (Haraldsplass Diakonale stiftelse).













Sopimusehdot

DDP (Toimitettuna tullattuna)
Ei käytettävissä
Net per 30 days
NOK

Kuvaus:

Rammeavtalen gjelder kjøp og levering av personløftere og takheis med tilbehør. I den grad det er behov skal produktene monteres av leverandør og det skal gjennomføres opplæring i bruk av produktene. Det er viktig at produktene er funksjonelle, og gir en god ergonomisk opplevelse både for bruker og personale.

For prosjektkjøp over 150 000 kr kan det gjennomføres egne konkurranser. Montering av takskinner og løftemotor vil alltid kunne gjennomføres som del av en entreprise ved bygging av nye sykehjem eller ombygging av eksisterende sykehjem.

Toimittajat

Nimi Ensisijainen yhteyshenkilö Puhelin
Invacare AS Rune Sandbakk

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600