Levering af møbler til Esbjerg Kommune (udbud)

Hange

03 - Hankelepingu sõlmimise teade
Ei kohaldata
13.03.2015 11:38 (GMT+02:00)

Hankija

Esbjerg Kommune Esbjerg Kommune
Louise Termansen Louise Termansen
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Taani
39877511

Hanke lühikirjeldus

Udbuddet vedrører levering af møbler til Esbjerg Kommune (herefter benævnt ordregiver), som ikke udgør basismøbler til anvendelse for en standard administrativ kontorarbejdsplads.

 Udbuddet omfatter køb af:

  • Mødebord til mere end 4 personer
  • Kantinebord
  • Mødestole til mere end 4 personer
  • Cafebord/mødebar
  • Cafestol/barstol
  • Loungesofa
  • Loungestol
  • sofabord 

For hver af de ovenstående kategorier skal der tilbydes produkter i op til to forskellige kvalitetssegmenter

· Kvalitet standard: Ved kvalitet standard menes produkter af almindelig kendt standard til anvendelse af mange personer dagligt med et fornuftigt forhold mellem kvalitet og pris.

· Kvalitet premium: Ved kvalitet premium menes produkter på et højere kvalitetsmæssigt og designmæssigt niveau end kvalitet standard, herunder produkter i ekstraordinært design og kvalitet.

Undtaget fra udbuddet er ovenstående kategorier i kvalitet basic. Ved kvalitet basic menes produkter på et lavere kvalitetsmæssigt og designmæssigt niveau end møbler i kvalitet standard. Kategorierne i kvalitet basic udbydes i et andet udbud, hvor også madrasser, senge og sovesofaer er omfattet. Hvile/plejemøbler og lamper udbydes ligeledes i andre udbud og er derfor ikke med i dette udbud. Ligeledes undtaget fra udbuddet er garderobeskabe, skabe og lagerreoler i jern samt møbler til en standard administrativ kontorarbejdsplads, institutionsmøbler og skolemøbler.

Opgaven indgås som en rammeaftale med én virksomhed. Valg af leverandør er ikke afsluttet, før rammekontrakt er underskrevet af begge parter.

Aftalen vil være obligatorisk og dermed bindende for alle afdelinger og institutioner hos udbyder. Følgende selvejende institutioner med driftsoverenskomst er ligeledes forpligtet af nærværende aftale: Center for Socialt Udsatte Skjoldbo, ETAC Rehabiliteringscenter samt Esbjerg Krise- og Aktivitetscenter. Andre selvejende institutioner har ikke ret til at anvende nærværende aftale.

Der er ca. 370 institutioner, afdelinger mv. i Esbjerg Kommune. Da der leveres til det enkelte forbrugssted, må der således påregnes op til ca. 370 mulige leveringsadresser. En fortegnelse over kommunens institutioner, afdelinger mv. udleveres i forbindelse med kontraktindgåelse, kan også ses på kommunens hjemmeside www.esbjergkommune.dk.

Køb af varer på den indgåede rammeaftale foretages som udgangspunkt af den enkelte institution/afdeling. Esbjerg Kommune forbeholder sig retten til at foretage suppleringskøb af eksisterende møbler i det omfang udbudsdirektivet tillader det.

Fanø Kommune har ret til at benytte Esbjerg Kommunes indkøbsaftaler, men er ikke forpligtede hertil. Der kan læses mere om Fanø Kommune på www.fanoe.dk

Det samlede forbrug af produkter omfattet af udbuddet forventes på årsbasis at udgøre cirka 2,3 mio. danske kr. ekskl. moms. Der er alene tale om et estimat, som ikke er bindende for ordregiver. 

En standard administrativ kontoarbejdsplads dækker over følgende: hæve/sænkeborde, kontorstole, reoler til opbevaring ved og omkring en standard administrativ kontorarbejdsplads, mødebord og mødestole for 2-4 personer samt støjdæmpende skærmvægge ved og omkring en standard administrativ kontorarbejdsplads. 

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti