NOR 024-2016 IKT-opplæringstjenester

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
5/10/2016 4:22 PM (GMT+02:00)
6/10/2016 12:00 PM (GMT+02:00)
6/3/2016 12:00 PM (GMT+02:00)
6/10/2016 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Bergen Kommune Bergen Kommune
Laila Hope Laila Hope
Rådhusgt. 10
Pb 7700

5020 BERGEN
Norway
964338531

Closing date has passed.

Short description

Anskaffelsen gjelder ny rammeavtale for IKT-opplæringstjenester i Bergen kommune og kommunens samarbeidspartnere.  

Kommunen har standardisert på Microsoftplattformen med Office på klientsiden og hovedtyngden av opplæringsbehovet vil være innenfor standard MS-programportefølje med mulighet for tilpasning til interne behov. I tillegg kan det være aktuelt å gjennomføre sertifisering der dette er en mulighet. Rammeavtalen skal også omfatte pedagogisk bistand for oppsett og gjennomføring av tilpassede kurs, herunder e-læring og nettbasert læring.

Rammeavtalen skal ivareta organisasjonens behov for opplæring innenfor standard kontorstøtte med tilhørende programpakker. Rammeavtalen skal være tilpasset slik at det er mulig å utnytte nye pedagogiske og teknologisk områder for opplæring f.eks via nettbasert undervisning. Dette gjelder bl.a ift. å tilrettelegge for produksjon av egenutviklede e-læringskomponenter. Kommunen skal ta i bruk KS-læring som plattform for e-læringsmoduler og som kursadministrasjonsverktøy. Bergen kommune har pr.idag 17.000 fast ansatte, organisert i 7 byrådsavdelinger.

Bergen Kommune har behov for IKT-kurs på kontorstøtteverktøy til ansatte. Kursbehov er innenfor den til enhver tid gjeldende standard for kontorstøtteverktøy, som i dag er Windows 7 og Microsoft- og Office2010-produktene. Bergen kommune ønsker fleksible og sammensatte opplæringspakker for sine ansatte. Kurs og kursdokumentasjon skal være på norsk.

Bergen kommune har behov for tekniske kurskonsepter for ansatte som har ansvar for å drifte Bergen kommune sin IKT plattform. Denne er i hovedsak basert på Microsoft teknologi, men Bergen kommune har i tillegg behov for IKT-opplæring utover Microsoft kontorstøtteverktøy.  Det er et ønske at avtalen også skal kunne omfatte IKT tekniske kurs.

Leverandør av opplæringstjenester må kunne skreddersy kurskonsepter for avdelinger både på nybegynner og videregående nivå. Det er også behov for spesialtilpassede kurskonsepter til for eksempel brukerstøttepersoner som har ansvar for å gi lokal støtte i bruk av Microsoft kontorstøtteverktøy. Bergen kommune har også behov for å få pedagogisk bistand i forbindelse av produksjon av interne e-læringsmoduler.

 

 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00