NRK MA2817 - RFI - Leverandør av diverse lisenser

Information

5/12/2015 1:29 PM (GMT+02:00)
4/20/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Gitte Østhus Gitte Østhus
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 OSLO
Norway
976390512

Tender is cancelled

Short description

Hensikten med forespørselen er å samle informasjon og finne ut om det er en leverandør som kan løse NRKs behov. Vi forutsetter at alle priser som blir oppgitt som eksempler i RFI ikke er bindende.

Vi søker en leverandør som NRK kjøper softwarene via. Det gjelder i utgangspunktet software som ofte koster under 100 000 kr, men der det kan være aktuelt å fornye lisensen gjennom flere år. Vi har behov for å kjøpe inn ulike typer software/lisenser med ulik hyppighet. Leverandøren må kunne selge lisenser til NRK. NRK skal stå som eier av lisensene/kontraktene. Vi ønsker en leverandør som kan ta seg av avtale- og kontraktshåndtering, samt forhandlinger om priser og betingelser. Leverandøren bør tilby en oversikt over alle innkjøpte lisenser, eller levere en lisensrapport 1 gang i året. I tillegg må det legges til rette for at det skal være enkelt å be om nedskalering eller oppskalering. Eksempel på software er Woofu.com, Polldaddy.com, Pusher.com, Coveritlive.com, Disqus.com og Chartbeat.com.

Kundekontakt og kundeservice må være enkelt tilgjengelig i Norge.

Se vedlagte dokument for fullstendig beskrivelse.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00