2014/1071 Kjøp av energimerking av yrkesbygg og tilstøtende tjenester

Information

02 - Voluntary contract notice
3/24/2015 12:50 PM (GMT+01:00)
4/10/2015 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Bioforsk Bioforsk
Børge Jensen Børge Jensen
988983837

Closing date has passed.

Short description

Bioforsk er et forskningsinstitutt med spisskompetanse på et høyt internasjonalt nivå innen landbruk, matproduksjon, plantehelse, miljø og ressursforvaltning. Bioforsk har også fokus på forskningsbasert innovasjon og verdiskaping. Bærekraftig ressursbruk er et grunnleggende premiss. Bioforsk har sju forskningssentre med omlag 450 ansatte og avdelinger over hele landet. Bioforsk heretter, benevnt som oppdragsgiver er organisert under Landbruks- og matdepartementet (LMD) som forvaltingsorgan med særskilte fullmakter.

Bioforsk innbyr til konkurranse på inngåelse av avtale for energimerking av Bioforsks syv yrkesbygg ved avdelingene nevnt overfor.

Energimerkingen skal skje iht. Forskrift om energimerking av bygninger og energivurdering av tekniske anlegg (energimerkeforskriften) og tilfredsstille de krav som stilles der. Dette innebærer plikter for hva som skal gjennomføres og begrensinger for hvem som kan gjennomføre leveransen. For alle syv bygninger skal det utarbeides energiattest for yrkesbygg over 1000 m² og gjennomføres energivurdering av tekniske anlegg.  I tillegg skal varmeanlegget med kjel for fossilt brensel på Særheim engangsvurderes. 

For nærmere informasjon om ordningene vises det til energimerkeforskriften og internettsiden www.energimerking.no. Dersom forskriften endres vil oppdragets innhold kunne endres tilsvarende.

Det er ønskelig at oppdraget blir gjennomført før sommeren 2015.


Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00