Kjøp av medisinske rådgivningstjenester

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
11/7/2014 3:18 PM (GMT+01:00)
1/16/2015 12:00 PM (GMT+01:00)
1/7/2015 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

Statens Pensjonskasse Statens Pensjonskasse
Erik Momrak Erik Momrak
Slemdalsveien 37
0373 OSLO
Norway
982583462

Closing date has passed.

Short description

 

SPK ved juridisk seksjon, forsikringsavdelingen, behandler krav om erstatning etter personskader i forhold til ulike regelverk og ordninger som er knyttet til dette. 

I den forbindelse har saksbehandlerne i forsikringsavdelingen behov for bistand ved vurderingen av de medisinske forhold i konkrete erstatningssaker.
SPK vil inngå rammeavtale med én lege med spesialistutdanning. 





================================================================================================================

SPK er den største leverandøren av offentlig tjenestepensjon i Norge. 

SPK er underlagt Arbeids- og sosialdepartementet, og det er Stortinget som fastsetter rammevilkårene våre. På vegne av staten forvalter vi pensjonsrettigheter på 432 milliarder kroner for 1 600 virksomheter og mer enn én million tidligere og nåværende tilsatte i stat, skole, forskning, apotek og organisasjoner. I 2013 betalte vi ut 22,8 milliarder kroner i pensjoner.
For statsansatte er medlemskapet i SPK obligatorisk. Andre virksomheter med tilknytning til det offentlige, for eksempel statlige selskaper, er kunder hos oss på frivillig basis. Deres ansatte blir dermed medlemmer i Statens pensjonskasse.
I tillegg til alderspensjon, tilbyr SPK uførepensjon, etterlattepensjon, gode forsikringsordninger og gunstig boliglån. SPK er dessuten en stor leverandør av pensjonskurs, og vi forvalter pensjonsfondet for alle apotekene i Norge.

SPK har ca. 400 medarbeidere.For ytterligere informasjon om SPK, se: http://www.spk.no.
=====================================================================================

 

Om avdelingen som etterspør tjenesten:
 

Forsikringsavdelingen er organisert under juridisk seksjon, forsikrings- og produktområdet i Statens pensjonskasse. Siden 1996 har avdelingen administrert statens yrkesskadeforsikringsdekning og andre forsikrings- og erstatningsordninger ved personskader.
Avdelingen består i dag av 18 medarbeidere inkludert 2 ledere.SPK skal flytte til nye kontorlokaler i Verkstedveien 1 på Skøyen i april 2015.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00