Service management løsning

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure
7/4/2014 7:20 PM (GMT+02:00)
9/1/2014 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Brønnøysundregistrene Brønnøysundregistrene
Inger Bråttvik Dale Inger Bråttvik Dale
Havnegata 48
8910 BRØNNØYSUND
Norway
974760673

Closing date has passed.

Short description

Formålet er å anskaffe og innføre en fleksibel Service Management løsning som skal støtte opp under AASs mål for etablering av rutiner, roller og prosesser basert på prinsipper fra ITIL . Det skal sikre at AAS fungerer effektivt og i samsvar med Altinn-samarbeidets behov.


Løsningen skal gi totaloversikt over saker og infrastruktur, og gode styringsdata. Den skal være intuitiv, enkel å bruke, samt oppfylle Kundens krav til funksjonalitet.

Videre skal løsningen støtte opp under Kundens kontaktflate mot interne enheters sluttbrukere og eksterne kunder uavhengig av geografisk plassering. Det er et mål at løsningen skal bidra til å heve kvaliteten på tjenestene og samtidig holde eller redusere Kundens kostnader.

Den skal være enkel å konfigurere og den må dekke Kundens behov i forbindelse med bruk og innføring av felles arbeidsprosesser og rutiner basert på ITILv3. Arbeidsflyt/regelmotor vil være et sentralt element for å få en sømløs behandling av oppgavene samt formidling av oppgaver til våre leverandører. Videre er det viktig at løsningen dekker Kundens rapporteringsbehov, og legger til rette for en høy grad av selvbetjening.

 

AAS har besluttet å drifte løsningen internt pga stort behov for tett integrasjon mot andre interne systemer, samt for å ha god kontroll på eksterne integrasjoner og sikkerhet.

 

Det er mulig at løsningen også vil kunne bli brukt av Kundens øvrige enheter utover AAS til registrering og oppfølging av egne saker. Det skal derfor være mulig å opprette egne logiske områder med tilgangsstyring slik at f. eks. en enhet kan bruke løsningen som om de var eneste brukergruppe. (En konsern-virksomhets-tankegang der virksomhetene kan håndtere egne saker uten nødvendigvis å se andre virksomheters saker med mindre rettigheter er gitt eksplisitt).

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00