Orimattilan kaupungin katuvalaistuksen ohjausjärjestelmän hankinta

Information

Open procedure
4/25/2022 1:41 PM (GMT+02:00)
5/6/2022 8:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Orimattilan kaupunki Orimattilan kaupunki
Janne Komulainen Janne Komulainen
Erkontie 9
16301 Orimattila
Finland
0129920-0

Closing date has passed.

Short description

Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka käynnistää ulkovalaistuksen ohjausjärjestelmän hankinnan.

Hankinta aloitetaan keväällä 2022.




Tarkoituksena on siirtyä keskuskohtaiseen ohjausjärjestelmään. Palvelun sopimusaika on min. viisi vuotta, tarkempi ajallinen rajaus tehdään sopimusneuvottelujen yhteydessä.
Hankintaan kuuluvat kaikki tarvittavat laitteet ja työt ohjausjärjestelmän toteuttamiseksi. Hankintaan kuuluvat myös kaikki näiden töiden tekemiseksi tarvittavat valmistelevat, käyttöönottoon ja ohjelmointiin liittyvät työt. Tarjoajan tulee suorittaa laitteiden asennukset ja kytkennät keskuksiin.

Palvelulle pyydetään antamaan hinta siten, että Tilaaja hankkii erikseen keskuksiin asennettavat (tarjoaja asentaa) järjestelmälaitteet tarjotuilla yksikköhinnoilla. Lisäksi Tilaaja maksaa toimitettavasta järjestelmäpalvelusta (pilvipalvelu). Tämän palvelun hinta perustuu toimittajan antamaan kuukausihintaan ja keskusten määrään. Muista hinnoista sovitaan sopimusaikana erikseen

Tarjoajan on toimitettava tilaajalle, viimeistään tarjouksen yhteydessä, tarjoajan edustajan sähköpostiosoite. Tilaajan ja tarjoajan yhteydenpito ja päätöksen sähköinen tiedoksianto tehdään tämän yhteyshenkilön kanssa.

Hankintapäätös
Hankintapäätös tehdään Orimattilan kaupungin hallintosäännön mukaisilla valtuuksilla tai tarvittaessa kaupunginhallituksen päätöksellä.

Hankintasopimus
Hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi, tilaaja tekee valitulta toimittajalta tarjousasiakirjoihin perustuvan tilauksen: tilaus ja tarjousasiakirjat muodostavat hankintasopimuksen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Orimattilan kaupungin katuvalaistuksen ohjausjärjestelmän hankinta.zip 79.34 MB
Orimattilan kaupungin katuvalaistuksen ohjausjärjestelmän hankinta.pdf 266 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00