DigiOne (digitaalinen oppimisympäristö ja opetuksen hallintopalvelut) Hakemisen, dokumentoinnin ja päätöksenteon palvelu

Information

12/21/2020 12:20 PM (GMT+01:00)
1/18/2021 8:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Sini Pennanen Sini Pennanen
PL 1100
01030 Vantaan kaupunki
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

DigiOne-hankkeen tavoitteena on luoda oppimisen ja koulutuksen järjestelmiä yhteen kokoava valtakunnallinen digitaalinen alusta. Alustan tavoitteena on kasvaa opetusalan digitaaliseksi ekosysteemiksi, johon opetuksen järjestäjät ja alan toimijat voivat liittyä. Haluamme yhdessä edistää oppimista ja luoda hyvinvointia pitkäjänteisesti.

Opetukseen ja koulutukseen liittyvän hakemisen, päätöksenteon ja dokumentoinnin toteuttamisessa ei ole ollut yhtenäisiä, valtakunnallisia toimintamalleja, joten hakemisen ja päätöksenteon prosesseja ja niiden dokumentointia on toteutettu kunnissa vaihtelevilla tavoilla. Prosesseihin liittyviä tehtäviä hoidetaan manuaalisesti ja/tai toisiinsa integroitumattomien ja vanhanaikaisten tietojärjestelmien ja irrallisten lomakkeiden avulla. Prosessit ovat toimintatavoiltaan puutteellisia ja hitaita sekä niiden läpivienti edellyttää useita päällekkäisiä työvaiheita. Virheiden korjaaminen aiheuttaa ylimääräisen työn lisäksi tietoturvariskejä.

Kuntalaisen näkökulmasta palvelujen piiriin hakeminen on usein haastavaa. Hakemisen ja päätöksenteon prosesseja sekä omia oikeuksia ja velvollisuuksia on vaikeaa ymmärtää. Prosesseihin liittyvät toiminnot vaativat useiden erillisten manuaalisten ja sähköisten lomakkeiden täyttämistä. Tarkempi kohteen kuvaus on tietopyynnön liitteessä 1.



Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
325595_liitteet.zip 1.19 MB
Tietopyyntö.pdf 190 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00