Palautetablettilaitteet sovelluksineen

Information

Open procedure
11/9/2020 1:01 PM (GMT+01:00)
11/27/2020 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Irma Haataja Irma Haataja
Kajaanintie 50
90029 OYS
Finland
0679480-9

Closing date has passed.

Short description

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on hankkimassa käyttöönsä asiakaspalautelaitteita tukemaan ja täydentämään sähköisellä palautejärjestelmällä saatavaa asiakaspalautetietoa. Palautelaitteiden avulla kerätään palautetta Oulun yliopistollisessa sairaalassa (OYS) asioivilta potilailta/asiakkailta.

Hankinnan kohteena on 20 kpl hymynaama -palautetablettilaitetta potilaiden ja heidän läheistensä palautteenantokäyttöön sekä niihin liittyvä palautteenhallinta- ja raportointiratkaisu, jonka avulla palautteet vastaanotetaan, välitetään, analysoidaan ja raportoidaan. Palautelaitteiden odotamme olevan omalla jalallaan seisovia ja PPSHP:n omilla brändeillä varustettavia.

Tavoitteenamme on parantaa asiakaspalvelua ja toiminnan asiakaslähtöisyyttä potilailtamme ja heidän läheisiltään saadun palautteen avulla. Palautteesta rakennetaan integraatio sairaanhoitopiirin johdonraportointijärjestelmään johdon päätöksenteon tueksi. Lisäksi tavoitteena on lisätä palautetiedon määrää asiakkaalle yksinkertaisella ja helposti saavutettavalla ja käytettävällä palautekanavalla sekä tehostaa ja nopeuttaa saadun palautetiedon ajantasaista hyödynnettävyyttä organisaation eri tasoilla.

Hankittavan ratkaisun tulisi olla tuotantokäytössä vuoden 2020 loppuun mennessä. Ennen tuotantokäytön aloitusta ratkaisu pilotoidaan OYS-ympäristössä.

Toiminnallisuusvaatimukset ja integraatiovaatimukset on kuvattu tarkemmin liitteessä 1 (vaatimusmäärittely).

ks liite 1

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
314034_liitteet.zip 461 KB
Tarjouspyyntö.pdf 289 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00