Scenteknik

Information

Simplified procurement
15.11.2018 16:02 (GMT+01:00)
17.12.2018 23:59 (GMT+01:00)

Buyer

Got Event AB Got Event AB
Lennart Lindman
Box 349
40125 Göteborg
Schweden

Closing date has passed.

Short description

Upphandling av ramavtal för inköp av scenteknik/ utrustning till Got Event AB.

Upphandlingens omfattning

Ramavtalet omfattar leverans av scenteknisk utrustning för löpande avrop. Såsom t.ex. belysning, belysnings-styrning och rigg-utrustning.

Samt i vissa förekommande fall hyra av utrustning för komplettering av befintlig teknik.

Ramavtalet är ett avtal utan volymförpliktelser. Verksamhet som berör ramavtalsområdet kan bedrivas i egen regi. I sådana fall är ramavtalet att betrakta som ett komplement till den egna verksamheten. Det kan finnas redan gällande avtal för verksamhet som berör ramavtalets område. Dessa avtal upphör inte att gälla i anledning av detta ramavtal.

Allmänt

Anbudet ska lämnas enligt upphandlingsdokumentet av behörig företrädare och vara författat på svenska.

Anbudsgivaren ska vara registrerad och inloggad i Tendsign. Om du lämnar anbud som ombud måste anbudet lämnas av ett konto som har din kunds organisationsnummer och företagsnamn. Det ärbolagets organisationsnummer som angivits i Inloggningsuppgifterna som är anbudgivande bolag (juridisk part) i denna upphandling.

Anbudsgivaren ska vara bunden av sitt anbud till och med 2019-05-31 För det fall upphandlingen blir föremål för överprövning är leverantören bunden av anbudet fram till och med två månader efter den tid då överprövningen avslutats genom lagakraftvunnen dom/beslut.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Upphandlingsdokument-1.pdf 421 KB
Bilaga 1 prisbilaga scenteknik.xlsx 20 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen