Palkanlaskentapalveluiden tuottaminen

Information

18.02.2020 13:41 (GMT+01:00)
10.03.2020 11:00 (GMT+01:00)

Buyer

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Päivi Vähämäki Päivi Vähämäki
Ahvenistontie 20
13530 Hämeenlinna
Finland
0818235-5

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tietopyyntö markkinakartoitusta ja teknistä vuoropuhelua varten.

Tähän tietopyyntöön annettuja vastauksia käytetään suunniteltaessa hankintaa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palkanlaskentapalveluiden tuottamisesta. Hankintaan voi sisältyä optiona henkilöstöjärjestelmien teknisiä tuki- ja ylläpitopalveluita sekä pääkäyttäjäpalveluita.

Sairaanhoitopiirissä työskentelee n. 1.900 työntekijää, joista määräaikaista henkilöstöä kuukausittain noin 300-500.

Palkkalaskelmien määrä oli 35.600 kpl vuonna 2019. Sovellettavat virka- ja työehtosopimukset: KVTES, Lääkärisopimus ja Teknisten sopimus. Ammattiryhmät: lääkärihenkilöstö, hoitohenkilöstö, tutkimushenkilöstö, toimistohenkilöstö ja huoltohenkilöstö. Ammattiryhmistä suurin on hoitohenkilöstö (n. 1.000).

Sairaanhoitopiirillä on tällä hetkellä 3 päätoimista palkkasihteeriä.

Palkanlaskentajärjestelmä on CGI:n Prima. Tällä hetkellä käytössä olevia muita HR-järjestelmiä ovat mm. CGI:n HRM, Web-Tallennus, Populus, Titania ja HR-Analytics. Prima ja HRM ovat masterjärjestelmiä, joista on useita liittymiä ja tiedonsiirtoja muihin järjestelmiin. Tavoitteena on jatkaa nykyisillä järjestelmillä, mutta palveluntuottaja voi halutessaan esittää vaihtoehtoista ratkaisua.

Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia palveluntuottajia. Tarkoituksena on selvittää tekniset ratkaisut, hinnoitteluperiaatteet ja kustannustaso. Pyydämme toimittamaan kirjallisena selvityksen palkanlaskentapalveuiden ja siihen liittyvien toimintojen tuottamisesta vastaamalla tähän tietopyyntöön osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi. Tietopyyntöön vastanneet toimittajat saavat mahdollisesti kommentoitavakseen alustavat tarjouspyyntö -asiakirjat.

Tämä tietopyyntö ei sido Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriä hankintaan. Tavoitteena on kuitenkin, että haltuunotto alkaisi vuoden 2020 loppuun mennessä, mikäli tarjoajan kanssa tehdään sopimus palkanlaskentapalveluiden tuottamisesta. Mahdollisen hankinnan tarkoituksena olisi tehdä 3 vuoden sopimus, joka jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Palkanlaskentapalveluiden tuottaminen.pdf 195 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen