Rammeavtale for helikoptertransport

Информация о тендерe

02 - Contract notice
Open procedure
05.11.2018 10:09 (GMT+01:00)
07.12.2018 12:00 (GMT+01:00)
Нет
Нет

Информация о покупателе

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Jørgen B. Lampe Jørgen B. Lampe
Middelthunsgate 29
0368 OSLO
Норвегия
970205039

Closing date has passed.

Информация о тендере

Helikoptertjenester i forbindelse med overvåking og beredskap for ustabile fjellpartier i oppdrag for NVE. Som et ledd i kontinuerlige målinger og overvåking med beredskapstiltak av ustabile fjellparti i Stranda, Norddal, Rauma og Flåm vil helikopter bli benyttet til befaringer og diverse transportoppdrag. Avtalen skal sikre at NVE får rask assistanse i krisesituasjoner.

Målet er å inngå rammeavtale med en leverandør som driv helikoptertransport både av personell og underhengende last. Avtalens omfang skal dekke alle NVE, Seksjon for fjellskred, sine behov for helikoptertransport. Den kan også gjøres gjeldende for andre samarbeidspartnere og underentreprenører som utfører arbeid for NVE etter nærmere avtale.

Frekvens på flygingen vil være varierende gjennom året, og fra år til år. Området er svært utilgjengelig og instrumenter og anlegg ligger spredt i fjellsiden. Det er anlagt helipads ved alle objekt.
Utgangspunkt for transport vil i hovedsak være Ødegårdsvegen 176 i Stranda.

Закупочная документация

Название Объем
Konkurransegrunnlag helikoptertransport.pdf 139 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00