Savanoriškas išankstinis skaidrumo skelbimas: Kupiškio miesto Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštės projektų korektūra

Информация о тендерe

15.10.2018 7:12 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Kupiškio rajono savivaldybės administracija Kupiškio rajono savivaldybės administracija
Rita Meškienė Rita Meškienė
Литва
188774975

Assignment text

Sutarties objektas: Kupiškio miesto Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštės projektų korektūra

Trumpas aprašymas: Perkamos Kupiškio miesto Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštės rekonstravimo ir jos prieigų sutvarkymo darbų projektų korektūros paslaugos ("A" laida, nesudėtingas statinys).

Perkančioji organizacija: Kupiškio rajono savivaldybės administracija (188774975)

Tiekėjas:

UAB "Urbasta"

(302514494)

Sutarties vertė: 15000.00 EUR
Sudarymo data: 2018-10-10
Galiojimo data: -

Procedūros tipas:

Derybos be skelbimo apie pirkimą

  • Atlikti darbus, tiekti prekes ar teikti paslaugas gali tik konkretus ekonominės veiklos vykdytojas dėl šios priežasties
    • išimtinių teisių, įskaitant intelektinės nuosavybės teises, apsauga
Paaiškinimas
Vadovaujantis Viešųjų pirkimų įstatymo (toliau – VPĮ) 71 str. 1 dalies 2 punkto c papunkčiu vykdomas pirkimas neskelbiamų derybų būdu iš konkretaus tiekėjo UAB ,,Urbasta" dėl išimtinių teisių, įskaitant intelektinės nuosavybės teises, apsaugos. Tiekėjas turi įstatymu numatytas jo parengtų projektų autorines teises ir neketina jų perleisti kitiems tiekėjams. Vadovaujantis VPĮ 71 str. 1 dalimi, Viešųjų pirkimų tarnybos sutikimas nebuvo reikalaujamas, nes perkančioji organizacija numatė paskelbti savanoriško ex ante skaidrumo skelbimą ir šią informaciją nurodė pirkimo dokumentuose.



_______________________
Įvykus pirkimo konkursui, perkančiosios organizacijos privalo viešinti, su kokiu tiekėju buvo sudaryta sutartis. Atkreipiame dėmesį, kad tokios ataskaitos yra viešinamos ir po to, kai pirkimas buvo įvykdytas apie jį neskelbiant (apklausos procedūra raštu ar žodžiu).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00