Rammekontrakt på drift, vedligehold og videreudvikling af OSM/DKVIES

Информация о тендерe

Restricted procedure
25.01.2018 9:14 (GMT+01:00)
30.01.2018 14:00

Информация о покупателе

SKAT SKAT
Misbah Nazir Misbah Nazir
Østbanegade 123
2100 København Ø
Дания
19552101

Closing date has passed.

Информация о тендере

Udbuddet vedrører transition, drift, vedligehold og support samt videreudvikling af systemet OSM samt DKVIES.

OSM (One Stop Moms) håndterer de processer, som er knyttet til momsbetalinger i forbindelse med EU handel med elektroniske tjenesteydelser. Derudover håndterer systemet fordeling af moms (inklusiv et nyt overgangsgebyr), som Danmark har opkrævet på vegne af andre EU-lande, som skal modtage momsen.

DKVIES (EU salg uden moms) håndterer indsamling af oplysninger om EU-virksomheders handel med hinanden, og har til formål at stille de indsamlede oplysninger til rådighed for køberlandets myndigheder og dermed muliggøre EU-landenes kontrol af de momsfritagne vareleverancer. DKVIES modtager således virksomhedernes angivelser (manuelt eller via filoverførsel) vedrørende EU-salg uden moms. Det sker i henhold til reglerne om, at virksomheder der leverer varer eller ydelser til registrerede købere i andre EU-lande, for hver måned skal angive EU-salg uden moms af varer/ydelser.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00