Hotell- og konferansetjenester

Информация о тендерe

02 - Уведомление контракта
10.01.2008 15:44 (GMT+01:00)
25.01.2008 13:00 (GMT+01:00)
Нет

Информация о покупателе

Statistisk Sentralbyrå Statistisk Sentralbyrå
Pirjo Grûner Pirjo Grûner
Kongensgate 6
0153 OSLO
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Generell informasjon Statistsk sentralbyrå (SSB) kjøper hotell- og konferansetjenester for ca. kr 3 mill. årlig (dette skal ansees som et erfaringstall og kan ikke garanteres i framtiden) i forbindelse med tjenestereiser, besøk fra utlandet, dagskonferanser og seminarer med overnatting. SSB ønsker å inngå rammeavtaler med små og store hoteller eller kurssteder (ev. båt) i rimelig nærhet av Oslo og Kongsvinger.  

Denne anskaffelsen knytter seg til kunngjøringen i Doffin. Anskaffelsen gjøres i henhold til gjeldende lov og forskrift om offentlige anskaffelser.   

Oppdragsgiver Statistisk sentralbyrå er etablert i Oslo med ca. 600 ansatte og i Kongsvinger med ca. 400 ansatte. SSB er en etat under Finansdepartementet. SSBs visjon: Offisiell statistikk og analyse basert på denne skal gi allmennheten, næringslivet og myndighetene kunnskap om samfunnets struktur, utvikling og virkemåte. Slik kunnskap styrker demokratiet og gir grunnlag for bærekraftig økonomisk, sosial og miljømessig utvikling. For å fylle sin oppgave, må offisiell statistikk utarbeides på et uavhengig grunnlag, ha høy kvalitet og gis høy spredning som et felles gode i samfunnet. SSB er inndelt i åtte avdelinger og ledes av en administrerende direktør og et styre.

Закупочная документация

Название Объем
Konkurransegrunnlag til hotell og konferansetjenester 112 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00