GC med spesialtilpasning

Информация о тендерe

05.10.2016 16:19 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

NTNU NTNU
Terje Haarberg Terje Haarberg
Jonsvannsveien 82, bygg A
7050 Trondheim
Норвегия

Assignment text

NTNU har til hensikt å anskaffe en GC med spesiell tilpasning for bruk av analysegasskonsentrasjoner. Gassen inneholder HCl og Cl inneholdt forbindelser sammen med damp.

Gassanlegget er sterkt etsende. Normal gasskromatograf (GC) er ikke laget for å skille seg eller beholde gasser som metylklorid eller vinylklorid og inntakssystemet inneholder et silikonmembran på et metallnett. Dette metallnettet vil korrodere i kort tid ved saltsyre i gasstrømmen, og det etter at vakuumet vil bryte ned. Derfor det trenger en spesiell modifisert GC snarere enn standard GC.

Kjøperen har gjort omfattende undersøkelser i markedet og flere leverandører hevder at de ikke kan levere utstyret til den forespurte analyse som nevnt ovenfor.

Følgende leverandører har blitt kontaktet:

Agilent

Bruker

Thermo Scientific Solutions

Samlet konklusjon:

Siden vi trenger å måle klorerte produkter med H2O på 5-10% og HCl (20%), er dette ikke mulig ved konvensjonelle GC. Vi fant ut at bare Agilent 7890B / 5977B GCMS med tilpassede Wasson løsning kan HCl og urenheter kan gjøre de nødvendige analyser dedikert for vår bruk.

Leverandør

Basert på denne informasjonen, ønsker kjøperen å tildele en kontrakt for levering av ovennevnte oppsett av utstyr til Matriks AS.



Kontraktstildeling
Tittel: GC med spesialtilpasning
Dato for kontraktstildeling: 16-10-2016
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Matriks AS, Gaustadalleen 21, 0349 Oslo, NO, Telefon: +47 81532560, Nettadresse (URL): www.matriks.no.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00