Anskaffelse Rammeavtale antikvarisk og konserverende maling

Информация о тендерe

03 - Уведомление Заключения контракта
Not applicable
14.07.2016 15:01 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Bente Thori-Aamot Bente Thori-Aamot
Karl Johans gate 22
0026 OSLO
Норвегия
971524960

Информация о тендере

Stortingets administrasjon (heretter benevnt som Oppdragsgiver) vedlikeholder og utvikler en bygningsmasse på til sammen 68 000 m2. Antikvarisk maling vil i all hovedsak bli benyttet i prosjekter knyttet til Stortingsbygningen, Karl Johansgate 22 og Prinsens gate 26.

Stortingets administrasjon gjennomfører en rekke bygge- og rehabiliteringsprosjekter i tilknytning til Stortingets bygningsmasse hvert år. I den forbindelse skal det inngås kontrakt med én leverandør om antikvarisk og konserverende maling for bistand til oppdragsgiver ved gjennomføring av prosjektene. 

En stor del av bygningsmassen er av fredet/verneverdig karakter, og bygge- og rehabiliteringsarbeider i tilknytning til denne eiendomsmassen vil skje etter antikvariske retningslinjer og i samarbeid med Riksantikvaren. Leverandør skal ha relevant kompetanse og erfaring på feltet.  

De enkelte oppdrag vil variere i størrelse og innhold, og vil være av kortere og lengre varighet. Oppdrag vil kunne bli tildelt i alle faser av et prosjekt. Det gjøres oppmerksom på at en betydelig del av arbeidet vil skje i den møtefrie perioden, dvs. i perioden 20. juni tom 30. september hvert år.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00