Utstyr til å utføre DBS (Deep Brain Stimulations)

Информация о тендерe

Open procedure
14.06.2016 10:38 (GMT+02:00)
09.08.2016 12:00 (GMT+02:00)
05.08.2016 0:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

NTNU NTNU
Terje Haarberg Terje Haarberg
Jonsvannsveien 82
7050 Trondheim
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Anskaffelse av en ny DBS system skal bidra til opprettholdelse av et behandlingsalternativ for avansert Parkinsons sykdom, som har blitt tilbudt på St. Olavs Hospital HF siden 2001. I løpet av DBS kirurgi, er mikroelektrode opptak og teststimulering av dype strukturer i hjernen utført for å optimalisere riktig plassering av den siste elektrode i henhold til gullstandarden i felten. DBS systemet som brukes i Trondheim er nå mer enn ti år gammel, og trenger å bli erstattet. Det nye systemet må tillate sikker, praktisk, effektiv og presis mikroelektrode opptak og test stimulering for standard DBS kirurgi prosedyre, med tilstrekkelig visualisering og logging av prosedyren.

Den nye DBS-systemet skal også brukes til å samle nevrofysiologiske data for forskning. Derfor må det nye systemet være i stand til å ta opp de signalene som er tilgjengelige gjennom klinisk prosedyre med en så høy kvalitet og presisjon at det kan være vitenskapelig informativ. Dette innebærer ytterligere krav til systemet utover det som er nødvendig for klinisk prosedyre, og mange kliniske systemer har begrensninger når det gjelder tilstrekkelig fangst av disse verdifulle data. For å tillate en intraoperativ forsøksprotokoll med minimal interferens med kirurgi prosedyre, må systemet ha fleksible innstillinger som gjør at data som skal registreres og visualisert i henhold til både kliniske og vitenskapelige behov, og for å tillate en jevn overgang mellom den kliniske prosedyre og den forskningsprotokoll. Dataene må ha en god signal-til-støy-forhold, må de tas opp kontinuerlig, med en høy samplingshastighet og fleksible innstillinger for frekvensfiltrering og henvisninger, slik at både spiking aktivitet og lokale feltpotensialer kan tas opp fra alle relevante kontakter. Systemet må ha tilstrekkelig antall egnede opptaks kanaler for å tillate samtidig opptak fra alle elektroder i bruk, og også fra flere relevante sensorer som bevegelsessensorer eller EEG-kanaler. Til slutt, må systemet tillate en sikker og presis inngang av en digital puls fra en adferdstesting bærbar datamaskin, som vil tillate høy presisjon synkronisering mellom intraoperativt testet oppførsel og det registrerte signalet. Avanserte stimulering innstillinger og muligheten til å spille i løpet av stimulering vil også gjøre det mulig klinisk og vitenskapelig evaluering av effekten av stimulering.

For ytterligere krav til systemet, kan du se den tekniske spesifikasjonen i vedlegg 1 (se vedlegg).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00