X-ray highflux kilde

Информация о тендерe

Accelerated negotiated procedure
04.05.2016 19:22 (GMT+02:00)
02.06.2016 12:00 (GMT+02:00)
31.05.2016 0:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

NTNU NTNU
Terje Haarberg Terje Haarberg
Jonsvannsveien 82
7050 Trondheim
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Anskaffelsen gjelder en røntgen «high flux» kilde, som skal brukes til å gi stråling for en rekke materialvitenskap og fysikk eksperimenter i et universitet forskningslaboratorium.

Kilden vil bli brukt primært for spredning og diffraksjons-eksperimenter, for å karakterisere strukturen funksjoner i både organiske og uorganiske materialer, både i naturlig tilstand og for å analysere statisk materiale og struktur som reaksjon på ulike eksterne laster / felt.

Kilden vil først og fremst fungere som en del av en brukertilgjengelige flerbruks spredning oppsett, en viktig del av nasjonale røntgen laboratorier, og sekundært være en testbenk for mer fysikk orienterte eksperimenter. Oppsettet vil derfor måtte etterkomme heller allsidige krav til utvalgsstørrelse / vekt, prøvesammensetning, romlig oppløsning og prøve synsfelt. «In situ» forsøk inkludert ikke-omgivelses atmosfærer og temperaturer, og / eller spesielle rigger er forutsett.

Noen scenarier for den tiltenkte "standard" bruk av kilde inkluderer:

• Høy flux studier av svakt spredning organisk og biologisk materiale, vanligvis polymerer, i små og / eller vidvinkel spredning geometri.

• radiografi og tomografi eksperimenter komplementære til vår Nikon høy energi tomografer.

• «In situ» studier som krever høy intensitet for tilstrekkelig tidsoppløsning.

Det er svært viktig at apparatet er lett å betjene også for studenter og eksterne brukere, er at vedlikehold ukomplisert, og at den er stabil over lange driftsintervaller - også etter lengre perioder med ikke å ha vært i bruk.

For ytterligere krav til objektiv, vennligst se Oppdragsgivers tekniske spesifikasjonen i vedlegg 1 (se vedlegg).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00