Anskaffelse av rapporterings- og visningsverktøy med tilhørende tjenester

Информация о тендерe

23.11.2015 18:30 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Sølvi Kristiansen Sølvi Kristiansen
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Норвегия
889640782

Информация о тендере

Arbeids- og velferdsdirektoratet v/NAV IKT skal anskaffe en avtale for NAV om rapporterings- og visningsløsning med tilhørende tjenester hvor tidsriktige løsninger, brukervennlighet, fleksibilitet, kostnadseffektivitet, god tilgjengelighet og kvalitet er sentralt.

Arbeids- og velferdsetaten har i dag et omfattende datavarehus med data tilrettelagt i stjerneskjemaer.

Det skal anskaffes rapporteringsverktøy med funksjonalitet for å sammenstille og strukturere informasjon fra datavarehus og andre kilder, inkludert et semantisk lag.

Videre skal det anskaffes visningsverktøy som skal benyttes til presentasjonen av tallmateriale i ulike formater, medier og strukturer. Verktøyet/-ene skal benyttes til produksjon av nasjonal statistikk, analyse, produksjonsstyring og virksomhetsstyring.

Leveransen kan bestå av ett eller flere verktøy bestående av en eller flere moduler.

Arbeids- og velferdsetaten har i samarbeid med den enkelte kommune kontor i alle landets kommuner, og alle ansatte er potensielle brukere. Den samlede arbeids- og velferdsforvaltningen består av omtrent 14.000 statlig ansatte og 5.000 kommunalt ansatte. Løsningen skal benyttes til ledelsesinformasjon til omtrent 2.000 ledere, styring, rapportering og presentasjon av statistikk på NAVs interne og offentlige nettsider.

Det er vesentlig at løsningen er kompatibel med NAVs strategisk valgte infrastrukturløsninger og databasevalg, som er beskrevet i vedlegg 1 til kvalifikasjonsgrunnlaget.

Avtalen om rapporterings- og visningsverktøy skal dekke kjøp/leie av lisenser.

I tillegg skal avtalen i hovedsak omfatte følgende tjenestekjøp:

•Installasjon inkludert testing

•Konfigurering

•Migrering

•Årlig vedlikehold av lisenser inkl. oppgradering til ny versjoner

•Opplæring

•Oppsett av Operativ styring på NAV kontor versjon 1.0 i visningsverktøyet

•Konsulenttjenester bl.a. til support

Det vil bli stilt krav om at sluttbrukerløsningene benytter norsk språk.

Oppdragsgiver vil gjennomføre forhandlinger ved bruk av norsk språk. Leverandører kan evt. benytte svensk eller dansk i forhandlingene.

Закупочная документация

Название Объем
Kvalifikasjonsgrunnlag rapporteringsverktøy v1.0.pdf 343 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00