Anskaffelse av Doseplansystem for VMAT

Информация о тендерe

02 - Уведомление контракта
Open procedure
02.07.2014 3:51 (GMT+02:00)
20.08.2014 12:00 (GMT+02:00)
19.08.2014 12:00 (GMT+02:00)
Нет

Информация о покупателе

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Terje Haarberg Terje Haarberg
Olav Kyrres gate 6
7030 TRONDHEIM
Норвегия
883974832

Closing date has passed.

Информация о тендере

Forespørselen gjelder levering av doseplanleggingssystem med funksjonalitet tilpasset bruksområdene som beskrevet i vedlegg A, kravspesifikasjonen. Det ønskes tilbud på 2 system (lisenser) for St. Olavs Hospital HF og 1 system (lisens) for Kreftavdelinga HMR HF, med opsjon på ytterligere lisenser. Det kan evt. gis tilbud på delt serverløsning mellom sykehusene.

Om noen år vil det i følge nasjonale planer også etableres sentre for protonbehandling i Norge. Alle universitetssykehus jobber nå i fellesskap for å bygge opp kompetanse rundt dette. Det er derfor også ønskelig å få tilbud om opsjon på et doseplanleggingssystem (lisens) som har mulighet for doseplanlegging med protoner. Tilbudte system og opsjon(er) skal være gjeldende i en periode på 2-to- år fra kontraktsignering.

Det står tilbyder fritt å tilby andre nyvinninger eller programvare for bedre funksjonalitet, i tillegg til kravene i denne kravspesifikasjonen.

Aktuelle tilbud må inkludere serviceavtaler spesifisert med innhold og pris. Alle nødvendige programvarelisenser som behøves for å kunne utnytte funksjonalitet i et produkt må prissettes enkeltvis.

Oppdragsgiver tar forbehold om opprettholdelse av finansiering før en eventuell kontraktsinngåelse. Det tas forbehold om at konkurransen kan bli avlyst ved manglende finansiering.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00