2014-7827 Concept Forskningsoppdrag

Информация о тендерe

Open procedure
24.04.2014 17:38 (GMT+02:00)
04.06.2014 14:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

NTNU NTNU
Tove Strømman Tove Strømman
Høgskoleringen 1
7491 Trondheim
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Forskningsprogrammet Concept utvikler kunnskap som sikrer bedre konseptvalg, ressursutnytting og effekt av store statlige investeringer. Forskningsprogrammet Concept har som sitt primære mål å utvikle kunnskap og kompetanse om prosjekter i tidligfasen fra den første ideen oppstår til endelig finansiering av gjennomføringen er vedtatt. En av hovedaktivitetene i programmet er å drive følgeforskning knyttet til store, statlige investeringsprosjekter. Programmet er finansiert av Finansdepartementet og lokalisert på Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

Målet med denne studien er å fremskaffe ny kunnskap om planleggingen og prioriteringen av norske veiprosjekter, med særlig vekt på hvilke andre faktorer enn de prissatte samfunnsøkonomiske nytte- og kostnadsvirkningene som påvirker etatenes forslag til NTP, og på hvilken måte de spiller inn. Resultatene skal beskrives i en rapport som vil inngå i Concept sin rapportserie.

For å avgrense studien, og fordi Statens vegvesens forslag som nevnt har stort gjennomslag, er det kun etatens anbefalinger som skal studeres og ikke den påfølgende politiske behandlingen av forslagene. Studien skal videre avgrense seg til prosjekter med statlig finansiering og altså ikke se på veiprosjekter som tilligger kommuners og fylkeskommuners ansvarsområde.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00