Anskaffelse av henvendelseshåndteringssystem Dialogkonferanse

Информация о тендерe

17.03.2014 13:47 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Statistisk Sentralbyrå Statistisk Sentralbyrå
Pirjo Grûner Pirjo Grüner
Postboks 8131 Dep
0033 Oslo
Норвегия
971526920

Информация о тендере

Det inviteres til en dialogkonferanse mandag 24.3.2014 klokken 12.00 i Statistisk sentralbyrås lokaler i Akersveien 26 i Oslo. Formålet med dialogkonferansen er å etablere dialog med potensielle leverandører av system for henvendelseshåndtering i SSB. SSB benytter per nå en del forskjellige systemer for å behandle interne og eksterne henvendelser. Vi ønsker å få redusert antall systemer og ønsker også å tilby et bedre sett med tjenester når det gjelder henvendelser.

Vi ønsker et system basert på ITIL rammeverk. Løsningene kan bygge på eksterne tjenester, anskaffelse av system for intern installasjon eller en kombinasjon av slike løsninger.

Påmeldingsfrist for å delta på leverandørkonferansen er 21.mars, kl.12.00. Påmelding sendes til Audun.Solerod@ssb.no.

Deltagere på dialogkonferansen får mulighet til å levere inn løsningsforslag på nytt system for henvendelseshåndtering innen 9. april. Vi vil ev. kalle inn enkelte leverandører for videre dialog omkring løsningsforslagene.

Etter vurdering av innkomne løsningsforslag vil SSB gå ut med en utlysning på Doffin med en kravspesifikasjon basert på egne behov og informasjon i innkomne løsningsforslag.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00