Rammeavtale for kjøp av entreprenørtjenester knyttet til kulturhistoriske registreringer

Информация о тендерe

Open procedure
19.12.2013 12:08 (GMT+01:00)
28.01.2014 12:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Rogaland fylkeskommune Rogaland fylkeskommune
Bjørn Olav Vorland Bjørn Olav Vorland
postboks 130 Sentrum,
4001 Stavanger
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Seksjon for kulturarv ved Rogaland fylkeskommunen er den regionale kulturminnemyndigheten i Rogaland fylke. En hver arealplan og byggesøknad blir faglig vurdert av seksjonens saksbehandlere, opp i mot mulig konflikt med kulturminner. Hvis det antas at det kan befinne seg ukjente kulturminner innenfor området som blir berørt av utbyggingsplanene, må det gjennomføres kulturhistoriske registreringer. Målsetting med disse registreringene er å avklare omfanget av automatisk fredede kulturminner innenfor/nært opp til planområdet, og som må tas hensyn til i planarbeidet.

Seksjon for kulturarv gjennomfører et stort antall kulturhistoriske registreringer i året. Det benyttes i denne sammenheng i hovedsak tre ulike metoder; maskinell søkesjakting med gravemaskin, prøvestikking, og overflateregistrering. Ved maskinell søkesjakting er det nødvendig å benytte en utenforstående entreprenør.

Rammeavtalen gjelder for kjøp av entreprenørtjenester knyttet til slike kulturhistoriske registreringer.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=313045.

Закупочная документация

Название Объем
Tilleggsdokumenter-DEC208719.zip 918 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00