NTNU DMF 2013/8720 DMF07-13 Utstyr for måling av kjemiluminesens og fluorescens

Информация о тендерe

30.05.2013 13:20 (GMT+02:00)
14.06.2013 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
Maren Ellingsberg Maren Ellingsberg
Det medisinske fakultet, Innkjøpsseksjonen,
7491 Trondheim
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Institutt for Kreftforskning og Molekylær Medisin, Instituttgruppe for cellebiologi ønsker å gå til innkjøp av ett system for deteksjon og kvantifisering av protein ved bruk av kjemiluminisens, en såkalt "ECL- Imager”. Denne skal brukes til fremkalling av såkalte "Western blots". Utstyret skal erstatte vår gamle Kodak2000R som nå er utrangert.

Bruk av kjemiluminesens til å måle nivået av/modifiseringen av spesifikke protein i lysat fra cellekulturer eller vev. Metoden, kalt Western blotting, er mye brukt i våre laboratorier og ble tidligere avbildet på film. Dette systemet erstatter bruken av film slik at vi slipper å jobbe med giftige kjemikalier som er brukt i filmfremkaller.

Anskaffelsen skal erstatte nåværende detektor av type Kodak Imagestation 2000R. Denne blir brukt primært til måling av kjemiluminesens i forbindelse med teknikken Western Blotting (WB). Nåværende detektor nærmer seg status som utrangert og formålet med anskaffelsen er å erstatte denne med en moderne detektor med optimal ytelse og sensitivitet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=296028.

Закупочная документация

Название Объем
Standardkontrakt_varekjop_-_norsk.pdf 195 KB
DMF07-13_Utstyr_for_måling_av_kjemiluminesens_og_fluorescens.pdf 80 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00