Teknisk-biologisk rådgivning for vådområdeprojekt Flade Sø

Информация о тендерe

Open procedure
01.10.2012 11:49 (GMT+02:00)
22.10.2012 13:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Naturstyrelsen Naturstyrelsen
Hanne Stadsgaard Jensen Hanne Stadsgaard Jensen
Søholtvej 6
7700 Thisted
Дания

Closing date has passed.

Информация о тендере

Projektet er en del af den statslige vådområdeindsats gennemført af Naturstyrelsen. Flade Sø ligger i den nederste del af Hvidbjerg Å-systemet. Åen ønskes ledet helt eller delvist ind i Flade Sø for at sikre en stor kvælstoffjernelse inden åen ledes ud i Limfjorden. Den teknisk-biologiske forundersøgelse skal afdække mulighederne for et vådområdeprojekt hvor der opnås tilstrækkelig kvælstoffjernelse i projektområdet samtidig med at forringelser i værdifulde biotoper undgås, og der samlet set sker en forbedring af naturforholdene i området.

En række data og kortmateriale, herunder grundkort, Danmarks Højdemodel, grundvandspotentialekort, ejendomsmæssig forundersøgelse, vegetationsundersøgelse og fiskeundersøgelse, leveres af Naturstyrelsen.

Rådgiver leverer alle øvrige data til forundersøgelsen.

Forundersøgelsen skal munde ud i 1-2 projektskitser med løsningsforslag, inklusiv konsekvensvurdering, der skal danne grundlag for valg af løsningsmodel. Materialet skal danne grundlag for VVM-screening og andre led i myndighedsbehandlingen.

I tilbuddet skal indgå option på udarbejdelse af detailprojekt, rådgivning i forbindelse med udbud og kontrahering af entreprenør, tilsyn under anlægsarbejdet og "således udført" dokumentation.

For nærmere beskrivelse se vedhæftede dokumenter (udbusbetingelser, tilbudsliste, kravspecifikation og kontraktudkast).

Закупочная документация

Название Объем
1 UB - Flade_Sø.pdf 225 KB
2 TBL med bilag 1-8 - Flade_Sø.pdf 161 KB
2 TBL med bilag 1-8 - Flade_Sø.doc 330 KB
3 Bilag 9 - Kravspecifikation - Flade_Sø.pdf 296 KB
4 Bilag 10 - Kontrakt - Flade_Sø.pdf 117 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00