e-ID løsninger til ID-porten (felles infrastruktur for e-ID i offentlig sektor)

Информация о тендерe

Negotiated procedure
02.04.2012 11:23 (GMT+02:00)
02.05.2012 9:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi)
Herman Valen
Grev Wedelsplass 9, Postboks 8115 Dep
0032Oslo 0032 Oslo
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Difi har utviklet og driver ID-porten, som er en felles infrastruktur for e-ID i offentlig sektor. ID-porten kan validere MinID og aktuelle e-ID'er i markedet som oppfyller offentlige krav.

Anskaffelsen omfatter levering av sertifikattjenester og tilknyttede tjenester fra leverandører i markedet. Leverandøren må være selvdeklarert som sertifikatutsteder hos Post- og teletilsynet, sertifikatklasse ”Person Høyt”. Tjenestene må oppfylle offentlige krav til e-ID på sikkerhetsnivå 4 i henhold til Rammeverk for autentisering og uavviselighet i elektronisk kommunikasjon med og i offentlig sektor. e-IDene bør allerede ha en utbredelse i befolkningen.

Anskaffelsen omfatter også opsjon for rammeavtale om kjøp av e-ID på nivå 4 (”person høyt” sertifikater) med tilhørende tjenester.

For å bidra til økt bruk av offentlige elektroniske tjenester og for å gi borgerne valgfrihet i valg av autentiseringsløsning, er det aktuelt å inngå kontrakt med mer enn én leverandør.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=254811.

Закупочная документация

Название Объем
KON_03_002_Kvalifikasjonsgrunnlag_1_0_0.pdf 394 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00