Markedsdialog RFI) vedrørende anskaffelse av Økonomi- og regnskapsstjenester til kommunal sektor

Информация о тендерe

31.01.2023 14:42 (GMT+01:00)
14.02.2023 12:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Øksnes Kommune Øksnes Kommune
Tom Erik Fuglevik Tom Erik Fuglevik
Storgata 27
8430 MYRE
Норвегия
845152012

Closing date has passed.

Информация о тендере

Øksnes kommune inviterer til markedsdialog (RFI) vedrørende anskaffelse av konsulent -og rådgivningstjenester innen offentlig(kommunal)Økonomi- og regnskapstjenester.

Hensikten med markedsdialogen(RFI) er å kartlegge markedet og  identifisere potensielle tilbydere, da oppdragsgiver innser at vi ikke har tilstrekkelig kunnskap om markedet, og om dette er mulig å anskaffe henhold til våre krav og behov.

Bakgrunnen for henvendelsen er å se på muligheten til innhente kompetanse og støtte i fra markedet til utførelse av særskilte tidsbegrensede oppgaver, for eksempel:  rapportering, regnskaps -og økonomitjenester, analyser, beregninger o.l.

Oppdragsgivers minimumskrav:
  • God kompetanse innen kommunal økonomi- og regnskapstjenester, rapportering, analyser , beregninger o.l.
  • Kjennskap til relevant lovverk og regelverk
  • God kjennskap til bruk av økonomi og regnskapssystem (Øksnes kommune benytter Visma og Framsikt)
  • Kjennskap til kommunal forvaltning og saksbehandling.
  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Øksnes kommune ønsker så snart som mulig tilbakemelding på om at det er mulig å anskaffe konsulent(er) til ulike tjenester som naturlig hører inn i kommunal økonomi- og regnskapstjenester,  rapporteringer, analyser og beregniger. o.l
 
Øksnes kommune ønsker at interesserte tilbydere sender en skriftlig presentasjon/beskrivelse som gir oppdragsgiver  bedre kompetanse  og innsikt i de muligheter og begrensninger som er  i markedet.

Merk det er kun bedrifter som har levert skriftlig besvarelse og som i besvarelsen kan vise til relevant erfaring, kompetanse og hvilke tjenester som kan tilbys i tråd med oppdragsgivers behov.

Alle informasjon som oppdragsgiver ser nødvendig kan benyttes i videre prosess med valg av konkurranseform, og til utforming av kravspesifikasjon og tildelingskriterier
Vennligst ta kontakt hvis behov for spørsmål/avklaringer.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00