AB Šiaulių bankas kviečia teikti pasiūlymus dėl darbuotojų paieškos ir atrankos paslaugų pirkimo

Информация о тендерe

31.08.2021 14:47 (GMT+02:00)
15.09.2021 22:59 (GMT+02:00)
Нет
Нет

Информация о покупателе

Šiaulių bankas AB Šiaulių bankas AB
Sandra Kirkickienė Sandra Kirkickienė
Tilžės g. 149
LT-76348 Šiauliai
Литва
112025254

Closing date has passed.

Информация о тендере

Aprašymas APKLAUSOS (KONKURSO) SĄLYGOS

1. KVIETIMAS DALYVAUTI APKLAUSOJE (KONKURSE)
1.1. AB Šiaulių bankas, įmonė kodas 112025254, buveinės adresas Tilžės g. 149, Šiauliai (toliau – Bankas), prašo pateikti pasiūlymus dėl Banko darbuotojų paieškos ir atrankos paslaugų.
1.2. Sutartis bus pasirašoma 1 metams.
1.3. Banko darbuotojas, įgaliotas palaikyti tiesioginį ryšį su apklausos (konkurso) dalyviais – Laura Juodzevičienė, tel.: +370 686 75 338, el. paštas: laura.juodzeviciene@sb.lt

2. SĄVOKOS IR TRUMPINIAI
2.1. Pirkėjas – AB Šiaulių bankas.
2.2. Paslaugų Tiekėjas – ūkio subjektas – fizinis asmuo, privatus juridinis asmuo, viešasis juridinis asmuo, kitos organizacijos ir jų padaliniai ar tokių asmenų grupė, su kuriuo Pirkėjas sudaro Sutartį.
2.3. Sutartis – Sutartis, sudaroma tarp Pirkėjo ir Paslaugų Tiekėjo dėl Pirkimo objekto.
2.4. Paslaugos –  darbuotojų paieškos ir atrankos paslaugos.

3. PIRKIMO OBJEKTAS
3.1. Personalo atrankos agentūros paslaugos. Tikslas – sudaryti sutartį su Paslaugų Tiekėju, kuris atliks įvairių pareigybių kategorijų darbuotojų Banke paiešką ir atranką. Bankas planuoja kreiptis į Paslaugų Tiekėją dėl įvairių pareigybių kategorijų specialistų atrankų Rizikų valdymo, Atitikties, Pinigų plovimo prevencijos, Vidaus audito, IT, Finansų srityse, t.y. analitikų, vyr. analitikų, auditorių  ir kt. specialistų.

4. PIRKIMO OBJEKTO APIMTYS
4.1. Perkamų paslaugų apimtis tiesiogiai siejasi su faktiniu poreikiu. Planuojama Paslaugų Tiekėjui perduoti 10-20 įvairių pareigybių kategorijų Banko darbuotojų atrankų per metus, tačiau paslaugų apimtis tiesiogiai priklausys tik nuo faktinio poreikio.
 
5. REIKALAVIMAI PIRKIMO OBJEKTUI
5.1. Esamos situacijos aprašymas:
Siekiant įgyvendinti Pirkėjo numatytus tikslus, reikalinga turėti galimybę greitai ir lanksčiai rasti įvairių pareigybių kategorijų darbuotojus Banke pasitelkiant darbuotojų paieškos ir atrankos agentūrą ir užtikrinant didesnį tikslinių kandidatų skaičių.
5.2. Pirkimo objekto aprašymas.
5.2.1.Darbuotojų paieškos ir atrankos paslaugos suteikimo eiga:
5.2.1.1. Paslaugos perkamos pagal poreikį, Pirkėjui pateikus užsakymą Paslaugų Tiekėjui   el. paštu apie kiekvieną ieškomą poziciją. Pirkėjas pateikia informaciją Paslaugų Tiekėjui apie ieškomą poziciją: padėtis įmonės struktūroje, pavaldumo informacija, kvalifikaciniai reikalavimai, reikalingos žinios, įgūdžiai ir asmeninės savybės, pareigybės atliekamos užduotys, darbo pobūdis ir kita aktuali informacija. Užsakymai laikomi gautais gavus Paslaugų Tiekėjo patvirtinimą, kad užsakymas yra priimtas. Negavus Paslaugų Tiekėjo patvirtinimo po 24 valandų nuo užsakymo išsiuntimo Paslaugų Tiekėjui el. paštu laikoma, kad užsakymas yra gautas.
5.2.1.2. Paslaugų Tiekėjas pagal poreikį ieškomai pozicijai skiria atsakingą asmenį, su kuriuo Pirkėjas derina ir tvirtina atrankos ir paieškos poreikį bei darbo skelbimus, kompetencijų aprašus ir visą kitą reikalingą informaciją sėkmingai darbuotojų paieškai ir atrankai. Paslaugų Tiekėjas susiderina su Pirkėju visus paieškos ir atrankos etapų trukmės terminus.
5.2.1.3. Paslaugų Tiekėjas organizuoja kandidatų paiešką. Paieškos metodus nustato Paslaugos Tiekėjas kiekvienu atskiru atveju susiderinęs su Pirkėju ( Paslaugų Tiekėjas atlieka tiesioginę darbuotojų paiešką, ieško reikalavimus atitinkančių kandidatų savo vidinėje duomenų bazėje, išoriniuose karjeros portaluose, profesiniuose socialiniuose tinkluose, asmeniniuose kontaktuose, specializuotuose tinklapiuose, mokslo įstaigose, profesinėse asociacijose ir kt.).
5.2.1.4. Paslaugų Tiekėjas atlieka kandidatų atranką ir vertinimą įvairiais metodais (interviu, testai, rekomendacijos, pagal poreikį papildomos darbdavio reikalaujamos užduotys ir t.t.).
5.2.1.5. Paslaugų Tiekėjas parengia ir pristato Pirkėjui kandidatų trumpąjį sąrašą, kurį turi sudaryti ne mažiau kaip 3 (-ys) įvertinti ir reikalavimus ieškomai pozicijai atitinkantys kandidatai. Kartu su trumpuoju kandidatų sąrašu pateikiama kiekvieno kandidato išsami informacija apie kandidatų išsilavinimą, kompetenciją, darbo patirtį, savybės ir atitikimo pozicijai aprašymai. Pirkėjui pageidaujant paspartinti atranką kandidatai gali būti pristatomi po vieną.
5.2.1.6. Per sutartą terminą Pirkėjas priima sprendimą, kurie kandidatai atitinka keliamus reikalavimus. Jei Pirkėjas pageidauja, Paslaugų Tiekėjas susiderinęs laiką su Pirkėjo atstovu, suorganizuoja Pirkėjų atstovų susitikimus (pokalbius) su potencialiais kandidatais.
5.2.1.7. Pirkėjui neatsirinkus iš pristatytų kandidatų, paieška ir atranka tęsiama toliau iki kol bus surastas kandidatas įdarbinimui. Esant poreikiui gali būti tikslinami reikalavimai ieškomai pozicijai.
5.2.1.8. Pirkėjas įteikia darbo pasiūlymą atsirinktam kandidatui. O Paslaugos Tiekėjas teikia grįžtamąjį ryšį visiems kandidatams, kuriems nebuvo pateikiami darbo pasiūlymai.
5.2.1.9. Jeigu Pirkėjas įdarbina ne Paslaugos Tiekėjo pasiūlytą kandidatą, Paslaugos Tiekėjas neturi jokių pretenzijų į visą pilną paslaugos sumos apmokėjimą.
5.2.1.10. Paslaugų Tiekėjas turi teisę publikuoti darbo skelbimą Pirkėjo vardu.
5.2.1.11. Atrankos ir paieškos metu Paslaugų Tiekėjas turi nuolat palaikyti ryšį su Pirkėju bei su kandidatais, pvz., iškilus klausimams dėl kandidato tinkamumo, pasirengimo, atlygio lūkesčių, motyvacijos, pozicijos specifikos.
5.2.1.12. Paslaugų Tiekėjas suteikia 3 mėn. įdarbinto kandidato garantiją. Įdarbintam kandidatui nutraukus darbo santykius per 3 mėn.  nuo darbo sutarties įsigaliojimo pradžios, Paslaugos Tiekėjas nemokamai įvykdo kito kandidato paiešką į tą pačią poziciją per ne ilgesnį kaip 4 savaičių laikotarpį nuo kandidato raštiško prašymo atleisti iš darbo.
5.2.1.13. Jei įdarbinus kandidatą per 3 mėn. paaiškėja, kad kandidatas nėra tinkamas darbuotojas (netinkamos kompetencijos ar patirtis, netinkamas darbuotojo požiūris, Pirkėjas nėra patenkintas jo darbo rezultatais, pažeidžia darbo drausmę t.t.), Pirkėjas privalo nedelsdamas apie tai pranešti Paslaugų Tiekėjui ir įvardinti aiškias priežastis. Už darbo santykių nutraukimą atsakingas Pirkėjas. Paslaugų Teikėjas nemokamai įvykdo kito kandidato paiešką ir atranką per ne ilgesnį kaip 4 savaičių laikotarpį nuo darbuotojo atleidimo dienos.
5.2.1.14. Įdarbintas kandidatas visą laikotarpį, kol dirba Pirkėjo įmonėje negali būti siūlomas kitoms įmonėms, negali būti atliekami veiksmai, kurie darytų įtaką Pirkėjo darbuotojų apsisprendimui nutraukti darbo santykius su Pirkėju.
5.2.1.15. Paslaugų Tiekėjas įsipareigoja 24 mėnesius nuo paskutinės PVM sąskaitos faktūros Pirkėjui už Paslaugas išrašymo (nesant PVM sąskaitoms faktūroms, nuo Sutarties sudarymo) neteikti pasiūlymų pas Pirkėją įdarbintiems asmenims įsidarbinti kitose įmonėse.

6. REIKALAVIMAI PASIŪLYMAMS, TERMINAI IR PATEIKIMO BŪDAS
6.1. Paslaugų Tiekėjas iki 2021-09-15,23:59 val. turi pateikti užpildytą pateiktą pasiūlymų šabloną (prie „Dokumentai“).
6.2. Paslaugų Tiekėjas gali pateikti tik 1 (vieną) pasiūlymą ir tik per Mercell sistemą.

7. PASIŪLYMŲ NAGRINĖJIMAS, VERTINIMAS IR PALYGINIMAS
7.1. Apklausai (konkursui) pateiktų pasiūlymų  nagrinėjimo, vertinimo ir palyginimo procedūras Pirkėjas atlieka nedalyvaujant pasiūlymus pateikusiems apklausos (konkurso) Paslaugų Tiekėjų dalyviams ar jų įgaliotiems atstovams.
7.2. Paslaugų Tiekėjams detalūs pasiūlymo vertinimo rezultatai nebus teikiami.
7.3. Pirkėjas, įvertinęs pateiktus pasiūlymus pagal apklausos (konkurso) sąlygose nurodytus vertinimo kriterijus, nustato pasiūlymų eilę ir priima sprendimą pradėti derybas su Paslaugų Tiekėju, kurio pasiūlymas geriausiai atitiks Pirkėjo poreikius.
7.4. Pagrindiniai Paslaugų Tiekėjų pasiūlymo vertinimo kriterijai yra kaina ir kokybė, lankstumas, sėkminga Paslaugų Tiekėjo patirtis su kitais klientais, rekomendacijos iš Paslaugų Tiekėjo klientų.
7.5. Privalumai
  • Pirkėjas palieka teisę tikslinti apklausos (konkurso) sąlygas (taip pat ir pasiūlymo pateikimo terminą) apklausos (konkurso) vykdymo metu ar po visų pasiūlymų iš Paslaugų Tiekėjų gavimo, apie tai informuodamas per UAB Mercell Lithuania programą (kurioje atliekama apklausa), neskelbiant naujos apklausos (konkurso).

8. SUTARTIES PASIRAŠYMAS
8.1. Apklausą (konkursą) laimėjęs Paslaugų Tiekėjas, informuojamas raštu, kartu kviečiant jį iki jame nurodytos datos sudaryti su Pirkėju sutartį pagal apklausai (konkursui) pateiktą Paslaugų Tiekėjo pasirašytą sutarties projektą.
8.2. Sutartis įsigalioja nuo jos pasirašymo momento arba joje nustatyta tvarka.
8.3. Apklausos (konkurso) nugalėtojui nepasirašius sutarties pranešime apie ketinimą sudaryti sutartį nurodytu terminu, laikoma, kad jis atsisakė sudaryti sutartį. Tokiu atveju, apklausos (konkurso) nugalėtoju pripažįstamas kitas pagal eilę geriausias Paslaugų Tiekėjas ir jam siūloma sudaryti sutartį.
8.4. Nutraukus įsigaliojusią sutartį dėl to, kad nebuvo pradėti vykdyti sutartyje numatyti įsipareigojimai arba įsipareigojimai buvo vykdomi netinkamai ir praėjo ne daugiau kaip 3 (trys) mėnesiai nuo sutarties įsigaliojimo, Pirkėjas turi teisę nepradėti naujo pirkimo ir kviesti sudaryti sutartį kitą pagal eilę geriausią pasiūlymą pateikusį Paslaugų Tiekėją.


Kilus techniniams  Mercell sistemos klausimams, kreiptis į klientų aptarnavimo vadybininkę Giedrę Česnulevičienę, tel.: +370 655  82 875, el. paštas: gice@mercell.com

Закупочная документация

Название Объем
Pasiūlymų šablonas, Mercell.xlsx 18 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00