Henkilökohtaisen avun ja muiden kotona asumista tukevien palveluiden hankinta dynaamisessa hankintajärjestelmässä

Информация о тендерe

21 - Social and other specific services – public contracts
Restricted procedure
19.03.2021 10:20 (GMT+01:00)
18.02.2027 12:33 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä
Hanna Viuhko Hanna Viuhko
PL 46
FI-05801 Hyvinkää
Финляндия
2844969-4

Информация о тендере

Tällä osallistumispyynnöllä perustetaan sosiaali- ja terveyspalveluiden dynaaminen hankintajärjestelmä. Palvelun tilaajana on Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, johon kuuluvat Hyvinkään ja Järvenpään kaupungit sekä Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan kunnat. Hankintajärjestelmässä hankinnan kohteena ovat henkilökohtaisen avun palvelut, tukihenkilöpalvelut ja vammaisen asiakkaan hoito- ja huolenpitotyö. Hankinnan kohde ja hankintajärjestelmän toiminta on kuvattu tarkemmin liitteessä Dynaamisen hankintajärjestelmän periaatteet. Palvelut on tarkoitettu Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän asiakkaille, joilla on vammaisuuteen tai pitkäaikaissairauteen liittyvä tuen tarve. Palveluntuottajat voivat hakeutua hankintajärjestelmään perustamisvaiheessa ja myöhemmin sen voimassaoloaikana jättämällä osallistumishakemuksen osallistumispyynnön mukaisesti. Hankintayksikkö varaa dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa 25.3.2021 klo 10.00 mennessä saapuneiden osallistumishakemusten käsittelyyn 15 työpäivää. Hankintayksikkö lähettää ensimmäisen hankintajärjestelmän sisäisen tarjouspyynnön luokassa 1 Henkilökohtaisen avun palvelut. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin liitteessä Palvelukuvaus Henkilökohtaisen avun palvelut. Tarjouspyyntö lähetetään vasta kun ainakin kaikki edellä ilmoitettuun määräaikaan mennessä saapuneet osallistumishakemukset on käsitelty. Osallistumishakemukset perustamisvaiheessa tulee jättää 25.3.2021 klo 10.00 mennessä.

Закупочная документация

Название Объем
Henkilökohtaisen avun ja muiden kotona asumista tukevien palveluiden hankinta dynaamisessa hankintajärjestelmässä_tarjouspyynto_311785.pdf 341 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00