Työterveyshuollon palvelut

Информация о тендерe

21 - Social and other specific services – public contracts
Open procedure
28.02.2020 9:44 (GMT+01:00)
18.03.2020 12:00

Информация о покупателе

Kymsote – Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote – Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Timo Leppälahti Timo Leppälahti
Kilpailuttava yksikkö Hankinta Sarastia Tornatorintie 3
48100 Kotka
Финляндия
0725901-5

Closing date has passed.

Информация о тендере

Hankinnan kohteena ovat työterveyshuollon palvelut Kymsote – Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän ja sen konserniin kuuluvien tytäryhteisöjen työntekijöille. Hankintaan sisältyy lakisääteisen työterveyshuollon ja yleislääkäritasoisen sairaanhoidon palvelut (Kela korvausluokan KL1 mukaiset lakisääteiset työterveyshuollon palvelut ja korvausluokan KL2 mukainen yleislääkäritasoinen sairaanhoito sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviin liittyvät henkilökunnan lakisääteiset rokotukset). Työterveyspalvelut tulee tuottaa lakien, asetusten ja hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisesti. Palveluiden sisältöä on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa. Kymsotella on velvoite järjestää alueellaan kansanterveyslain 5 §:n ja terveydenhuoltolain 18 §:n tarkoittamat työterveyspalvelut alueensa yrittäjille. Valittava työterveyspalveluiden tuottaja tuottaa solmittavan sopimuksen ajan Kymsoten järjestämisvelvoitteen edellyttämät työterveyspalvelut.

Закупочная документация

Название Объем
Tarjouspyyntö.pdf 260 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00