AB Šiaulių bankas kviečia teikti pasiūlymą dėl AB Šiaulių banko darbuotojų apdovanojimų renginio organizavimo

Информация о тендерe

02.08.2019 12:45 (GMT+02:00)
30.08.2019 22:59 (GMT+02:00)
Нет
Нет

Информация о покупателе

Šiaulių bankas AB Šiaulių bankas AB
Sandra Kirkickienė Sandra Kirkickienė
Tilžės g. 149
LT-76348 Šiauliai
Литва
112025254

Closing date has passed.

Информация о тендере

Renginio data, pageidaujama vieta 
  • Data – 2020 m. kovo 6 d., penktadienis
  • Trukmė – apie 4-5 valandas. Renginys turėtų prasidėti vakare, po darbo, apie 17-18h, su galimybe sutrumpinti darbo dieną.
  • Vieta – prašome pasiūlyti. Šiaulių banko darbuotojai dirba visoje Lietuvoje, 34 skirtinguose miestuose. Renginio vieta turėtų būti tokioje vietoje, kuri būtų patogiai pasiekiama tiek iš Vilniaus, tiek iš Klaipėdos. Labiausiai tinka Lietuvos vidurys.
Renginio dalyvių skaičius  Planuojama apie 500-650 dalyvių iš visos Lietuvos.
Dalyviai: banko darbuotojai, be antrų pusių, be vaikų.
Didžiąją dalį sudaro moterys, amžiaus vidurkis – 40 m.
Renginio tikslai 
 
Renginyje siekiama įvertinti ir apdovanoti darbuotojus, kurie savo elgesiu demonstruoja profesionalumą, pagarbą, atsakomybę bei pasitikėjimą (banko vertybės) ir yra pavyzdys kitiems banko darbuotojams. Kartu tai proga drauge pasidžiaugti kolegų pasiekimais, skatinti elgsenas, kurios pastebimos kasdieniuose darbuose, kurios padeda siekti geresnių rezultatų.
Renginiu bei vidinės komunikacijos kampanija prieš ir po renginio, siekiama skatinti pasididžiavimą savo darbu banke, bendrais pasiekimais ir savo kolegomis.
Renginys bus organizuojamas pirmą kartą ir galėtų tapti tradicija. Todėl svarbu sukurti tokią renginio koncepciją, kurią būtų galima pritaikyti ir kitais metais.
Apie renginį Renginio pavadinimas – „Arčiau sėkmės“. Šiuo metu jau prasidėjo programos komunikacija banko viduje – pristatinėjame nominacijas, programos konceptą ir pan.
Banke norime įvertinti darbuotojus, savo darbais rodančius pavyzdį kitiems. Šiuo renginiu siekiame juos paskatinti, motyvuoti, pagerbti šiuos darbuotojus, o kartu ir kitus, matančius gražius pavyzdžius. Iš viso renginio metu būtų teikiama iki 26 apdovanojimų pagal iš anksto žinomas nominacijas. Apdovanojimai būtų suskirstyti į 4 grupes:
  • Metiniai banko darbuotojų apdovanojimai (Metų kolega, Metų vertybių ambasadorius, Metų iniciatyva, Metų projekto narys, Tavo nominacija (laisva)), kurių nugalėtojus renka speciali komisija;
  • pardavimų skatinimo sistemos metiniai apdovanojimai geriausiems pardavėjams (pagal rezultatus);
  • metiniai apdovanojimai už geriausią klientų aptarnavimo kokybę;
  • Lojalumas: specialiais ženkliukais turi būti apdovanoti organizacijai lojaliausi darbuotojai (už 10,15, 20 metų darbo stažą). Ženkliukais pasirūpina bankas.
Nominacijų nugalėtojams (išskyrus apdovanojimus už aptarnavimo kokybę ir lojalumą) būtų teikiamos statulėlės, statulėlių būtų apie 15. Vienas lūkesčių renginio organizatoriams – sukurti statulėlės dizainą, kuris derėtų su bendra renginio koncepcija.
Renginyje svarbu suderinti visas skirtingų grupių nominacijas, atskleidžiant visų jų reikšmę.
Būtini renginio elementai:
  • Banko vadovo kalba: kaip mums sekasi ir ko sieksime ateinančiais metais;
  • Apdovanojimai;
  • Banko ženkliukų įteikimas ilgamečiams banko darbuotojams (šį norime šiek tiek atskirti);
  • Furšetas;
  • Kokybiško turinio pramoginis/kultūrinis elementas.
Visi renginio elementai turėtų derėti tarpusavyje ir susilieti į bendrą visumą. Apdovanojimų dalis turėtų būti sklandžiai integruota į renginį, užtikrinant, kad bus išlaikytas susidomėjimas visų nominacijų teikimo metu. Renginio organizatorius gali įtraukti ir papildomų elementų.
Pageidavimai
 
Pasiūlykite renginio temą ir formatą.
Pasiūlykite galimai tęstinį renginio pavadinimą ir simbolį.
Pasiūlykite renginio vietą.
Pasiūlykite maitinimo sprendimą.
Pasiūlykite kultūrinį/pramoginį renginio elementą (kelias alternatyvas).
Pasiūlykite renginio vedėją (kelias alternatyvas).
Pasiūlykite vidinės komunikacijos apie renginį galimus sprendimus, kurie padėti pritraukti kuo daugiau dalyvių ir skatintų susidomėjimą renginiu.
Pasiūlykite renginio filmavimo/fotografavimo paslaugą.
Pateikite renginio sąmatą su PVM, įskaitant visas išlaidas (vieta, pramoginis elementas, visa reikalinga techninė įranga, vedėjas, maitinimo paslaugos, apdovanojimų statulėlės, organizavimo kaštai, kt.).
Rezultatas
 
Renginys skatinantis pasididžiavimą savo, savo kolegų ir visos komandos darbais.
Ankstesnė patirtis
 
Tokio tipo renginys, apimantis visus apdovanojimus, yra rengiamas pirmą kartą, o Metiniai Banko darbuotojų apdovanojimai ir metiniai pardavimų skatinimo apdovanojimai būtų organizuojami pirmą kartą. Anksčiau sveikindavome už lojalumą bei už geriausią klientų aptarnavimo kokybę.
Preliminarus viso renginio biudžetas (su PVM) 50 tūkst. Eur su PVM, įskaitant visas  išlaidas. Į sumą neįeina ir nereikia į sąmatą traukti transporto išlaidų darbuotojams atvežti.
Pasiūlymo pateikimo terminas
 
Pasiūlymą prašome pateikti iki 2019 m. rugpjūčio 30 d. (penktadienio) darbo dienos pabaigos.
Prioritetas, pasirenkant renginio partnerį, bus teikiamas  renginio koncepcijos originalumui ir adekvatumui kaštams.

Esant poreikiui papildomos informacijos, kreipkitės:
Personalo projektų vadovė
Dovilė Sukackaitė-Bolienė
Tel.: (8 5) 249 7750, mob. 8610 38760
El. p. dovile.boliene@sb.lt

Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams kreipkitės į klientų aptarnavimo vadybininkę Ritą Kindurytę, tel.: +370 655 82875, el. paštas: riki@mercell.com 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00