EU-udbud af grafiske ydelse og produktion

Information

02 - Contract Notice
Restricted procedure
23.01.2015 11:33 (GMT+01:00)
12.01.2015 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Frederikssund Kommune Frederikssund Kommune
Maria Weiglin Maria Weiglin
29189129

Tender is cancelled

Short description

Frederikssund Kommune udbyder bestilling og levering af grafiske ydelser samt produktion i form af bl.a. tryk og efterbehandling.

Formålet med udbuddet er at sikre levering af grafiske ydelser samt tryk og efterbehandling til en kvalitet og kvantitet fastlagt af ordregiver i udbudsmaterialet til konkurrencedygtige priser. Udbuddet er opdelt i 2 delaftaler. Kommunen har til hensigt at indgå rammeaftale med én leverandør per delaftale. En leverandør kan dog godt få begge delaftaler.

Delaftale 1 omfatter layoutopgaver i henhold til kommunens designguide. Løsning af de grafiske opsætningsopgaver skal foregå ved tæt samspil med både kommunens kommunikationsafdeling og de konkrete rekvirenter af den enkelte opgave, som kan komme fra afdelinger på rådhuset samt decentrale institutioner mv. På delaftalen er det et krav at den kommende leverandør har mulighed for at stille webbaseret registrering (database) med login- og mailfunktion til rådighed. Databasen skal indeholde data fra sidste års publikationer (leveres i Word-format af kommunen). Funktionen bruges til at indtaste/redigere data til pjecen og danner baggrund for indholdet. Opgaven omfatter ikke ændringer til/udvikling af kommunens grafiske design og visuelle identitet.

Delaftale 2 omhandler tryk og efterbehandling af materiale, der leveres i færdige PDF-, InDesign- eller Illustrator-filer. Andre grafiske formater kan forekomme. Trykopgaven løses i samarbejde med grafiker fra delaftale 1 og/eller kommunen. Opgaven omfatter tryk af pjecer, brochurer i oplag på op til 20.000 styk, plakater, plancher, laminering mm.

 

Aftaleopstart er 1. maj 2015. Kontraktlængden er 2 år med mulighed for forlængelse i op til 2x12 måneder. Den anslåede årlige værdi for begge delaftaler er på i alt 1,2 mio.kr.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Skema 1 - Generel præsentation.docx 24 KB
Skema 2 - Tro- og loveerklæring.docx 31 KB
Skema 3 - Nøgletalsformular.docx 26 KB
Skema 4 - Referenceliste.docx 25 KB
Skema 5 - Øvrig teknisk formåen.docx 24 KB
Angivelse af delaftaler.docx 30 KB
Prækvalifikationsmateriale - version 2.docx 6,27 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00