Koncept for TimeWorld

Information

02 - Contract Notice
Restricted procedure
25.11.2014 09:17 (GMT+01:00)
05.12.2014 08:00 (GMT+01:00)
05.12.2014 07:59 (GMT+01:00)

Buyer

Herning Kommune Herning Kommune
Niels Hermansen Niels Hermansen
29189919

Closing date has passed.

Short description


Herning Kommune ønsker i samarbejde med Realdania og MCH at indhente tilbud på kreativ konceptudvikling af indholdet i TimeWorld – en ny international oplevelsesattraktion med fokus på tid. Der er tale om en ydelse som forudsætter  kreativ og kunstnerisk kompetence kombineret med indsigt i såvel oplevelsesøkonomi som turisme.  Opgaven vedrører alene indhold og udvikling af konceptet for TimeWorld og den oplevelse, som vi vil tilbyde gæsterne. 

Målet er at skabe en unik verdensklasse attraktion, hvor besøgende kan få en utrolig personlig rejse gennem tidens vidundere og mysterier. En personlig rejse, som vil ændre den besøgendes opfattelse af tid ved hjælp af sjov, leg og læring.
Der søges virksomheder med stor international erfaring fra lignende opgaver. Det er en forudsætning, at man har erfaring med konceptudvikling, planlægning, design og udvikling af en bred vifte af forskellige attraktionstyper herunder temaparker, forlystelsesparker, museer og eksperimentarier. 
Herning Kommune forventer at udvælge op til 5 virksomheder, som inviteres til at udarbejde et udkast til koncept.

 
Udvælgelsen af de prækvalificerede virksomheder vil foregå ud fra en vurdering af følgende punkter: 
·         International erfaring inden for konceptudvikling, planlægning, design og udvikling af temaparker, forlystelsesparker, museer og eksperimentarier. 
·         International erfaring med konceptudvikling, planlægning, design og udvikling af stand-alone attraktioner på mindst 5.000 – 10.000 m2, inklusiv en referenceliste. 
·         Erfarent hold af Seniorkonsulenter, dedikeret til projektet. 
·         At være i stand til at arbejde med projektet fra december 2014 og i en koncentreret periode frem til april 2015, og derefter kan stille resourcer til rådighed frem til 2018
·         Økonomisk og finansiel formåen

Der vil blive lagt særlig vægt på hvilke ansøgere, der har den bedste og mest relevante erfaring i forhold til den udbudte opgave ud fra både indhold og størrelse samt at ansøger underbygger at kunne stille de fornødne ressourcer til rådighed for opgavens gennemførelse.

 
De nærmere konkurrencebetingelser vil blive udleveret efter udvælgelse.
 

Tildeling vil ske  efter forhandling med en eller flere  vindere  og på grundlag af  de underkriterier, som kommer til at fremgå af det endelige konkurrencemateriale.  De op til fem prækvalificerede vil hver modtage et honorar på 13.400 euro for udarbejdelse af ideoplæg, Herefter vil der blive udpeget en eller flere vindere som skal udarbejde et egentligt konceptdesign. Til denne proces er der afsat 185.000 euro i alt.

Såfremt der findes finansiering til projektets realisering vil kontrakten med den endelige vinder komme til at omfatte  mere detaljeret design af den kreative ide og  rådgivning om konceptudviklingen  herunder i samarbejde med projektets  tekniske rådgivere (som forventes  valgt efter EU-Udbud) og projektets investorer


For mere information kan yderligere materiale hentes hos:
LETT Advokatpartnerselskab
Rådhuspladsen 4
1550 København V
Att. Kurt Bardeleben
Email: kba@lett.dk

   
Frist for aflevering af ansøgning om prækvalifikation er den: 05.12.2014 kl. 08.00 (CET)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00