Avtale om sikkerhetsovervåking og hendelseshåndtering (Managed Security Service Provider / MSSP)

Information

eForm 18 Contract notice — standard regime
Negotiated procedure
23.05.2024 09:13 (GMT+02:00)
24.06.2024 12:00 (GMT+02:00)
No

Buyer

Stortinget Stortinget
Lisa Øverås Lisa Øverås
Karl Johans gate 22
Fakturamottak DFØ, Postboks 4746 Torgarden

0026 OSLO
Norway
971524960

Short description

Stortinget skal inngå tjenesteavtale om sikkerhetsovervåking og hendelseshåndtering ((Managed Security Service Provider / MSSP) og inviterer leverandører til å anmode om deltakelse i konkurransen om dette. Konkurransen gjennomføres som en sikkerhetsgradert anskaffelse etter prosedyren begrenset konkurranse med forhandlinger. De inntil fem best kvalifiserte leverandørene vil bli invitert til konkurransen.

Kontraktens varighet vil være tre år, med rett for oppdragsgiver til å forlenge avtalen med inntil fire år.

For en nærmere beskrivelse av oppdraget og informasjon om konkurransen, vises det til kvalifikasjonsgrunnlaget som følger vedlagt.

Konkurransegrunnlaget vil bli tilgjengelig for de leverandørene som blir valgt ut til den begrensede konkurransen med forhandlinger. Meddelelse om utvelgelse av leverandører til konkurransen, vil bli sendt ut i Mercell ultimo juni/primo juli. Se for øvrig fremdriftsplan for anskaffelsesprosessen i kvalifikasjonsgrunnlaget. 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00