Digiliiketoiminnan jatkuva kehittäminen

Information

Open procedure
20.12.2023 13:30 (GMT+01:00)
19.01.2024 11:00 (GMT+01:00)

Buyer

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Nuutti Teräsalmi Nuutti Teräsalmi
Finland
2472908-2

Closing date has passed.

Short description

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu etsii verkkokoulutustuotteiden myyntiin ja markkinointiin erikoistunutta kumppania.

Tavoitteena on löytää yhteistyökumppani, jolla on kokemusta nykyaikaisesta, ketterästä ja kehittyvästä digimarkkinoinnista. Kumppanin vastuulle kuuluu erityisesti edufication.com tuotteiden markkinoinnin suunnittelu ja vastuullinen markkinoinnin toteutus. Lisäksi työ sisältää edufication.com - sivuston ja verkkokaupan digikehitystä myyntiä edistävästi esimerkiksi kasvuhakkeroinnin keinoin.

Edufication.com palvelussa olevat tuotteet ovat markkinaehtoisia lyhytkoulutuksia, joista ei myönnetä osallistujalle opintopisteitä.

Kilpailutuksen voittaa hinta-laatusuhteeltaan paras toimija, joka sitoutuu yhteistyöhön kahden (2) vuoden sopimuksella. Määräaikaisuuden jälkeen yhteistyö jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Hankinnan laskennallinen arvo on 15 000€ - 30 000€/ vuosi. Sopimus on luonteeltaan puitesopimus. Mediabudjettia digiliiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja Eduficationin liiketoiminnan kasvattamiseen on varattu 20 000€ vuodelle 2024. Vuosittainen budjetti on arvio ja palvelua hankitaan tilaajan tarpeen mukaan, tilaaja ei sitoudu 'Hankinnan kohteen kriteerit' -kohdassa arvioituihin tuntimääriin.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Digiliiketoiminnan jatkuva kehittäminen.pdf 439 KB
Digiliiketoiminnan jatkuva kehittäminen.zip 204 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00