Forespørsel om informasjon fra markedet og invitasjon til dialogmøte om «Kompetanse for digital transformasjon i offentlig sektor».

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
19.05.2022 09:31 (GMT+02:00)

Buyer

Digitaliseringsdirektoratet Digitaliseringsdirektoratet
Natalia McParland Natalia McParland
Lørenfaret 1C 0585 Oslo
Postboks 1382 Vika

0114 Oslo
Norway
991825827

Short description

Digitaliseringsdirektoratet inviterer med dette interessenter til å komme med innspill og delta på informasjons- og dialogmøte om mulig samarbeid/partnerskap knyttet til «Kompetanse for digital transformasjon i offentlig sektor».

Formålet med forespørselen er å få innspill fra interessenter og markedet slik at Digdir kan vurdere veien videre for arbeidet. Per nå vet ikke Digdir om dette vil resultere i en anskaffelse, FOU-kontrakt, og/eller samarbeid med interessenter.

Digdir opplever stort behov og etterspørsel etter kompetansetiltak knyttet til disse temaene i hele offentlig sektor. Gitt behovets omfang og våre begrensede ressurser på området, ønsker vi å sondere mulighetene for å eventuelt innlede et samarbeid/partnerskap med akademia og privat sektor

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00