BioLuuppi - Demonstraatioympäristö kiertotalouden sivuainevirroille

Information

Open procedure
09.07.2021 10:11 (GMT+02:00)
06.08.2021 11:00 (GMT+02:00)

Buyer

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Nuutti Teräsalmi Nuutti Teräsalmi
Patteristonkatu 3 D
50100 Mikkeli
Finland
2472908-2

Closing date has passed.

Short description

BioCir - Kiertotalouden sivuainevirrat uusiksi tuotteiksi –hankkeen tavoitteena on optimoida Etelä-Savon alueen orgaanisten materiaalivirtojen hyödyntämistä biokaasuna ja kierrätyslannoitteina sekä vähentää esimerkiksi haitta-aineiden aiheuttamia riskejä biokaasulaitosten toimintaan. BioLuuppi - Demonstraatioympäristö kiertotalouden sivuainevirroille –rinnakkaishankkeen aikana Mikkelin EcoSairilaan rakennettavassa uudessa BioLuuppi-demonstraatioympäristössä kehitetään ja pilotoidaan käytäntöjä ja menetelmiä, joilla parannetaan biokaasulaitosten energiatehokkuutta ja kannattavuutta hallitsemalla tuotantoprosessia entistä paremmin.

Etelä-Savon biokaasulaitosten kannattavuuden tehostamiseksi ja kilpailukyvyn varmistamiseksi alueelle tarvitaan yhteinen demonstraatioympäristö, jossa yritykset voivat suunnitella ja optimoida omaa toimintaansa. Demonstraatioympäristössä parhaita toimintatapoja voidaan testata hallitusti, jolloin niiden käyttöönotto täyden mittakaavan laitoksissa on riskittömämpää ja kustannustehokkaampaa.

Hankkeiden toteutuksen aikana perustettava BioLuuppi-kokeiluympäristö tarjoaa uusia avauksia ja mahdollisuuksia alueen biokaasulaitosten toiminnan kehittämiseen. Laboratorio- ja demonstraatiomittakaavan kokeiden tuloksena syntyy runsaasti uutta tietoa muun muassa biokaasulaitosten optimoinnista, haitta-aineiden vaikutuksesta biokaasuprosessiin sekä lopputuotteiden jalostamisesta turvallisiksi, toimiviksi ja kannattaviksi kierrätyslannoitteiksi. Tämä edistää kiertotalouden toteutumista ja päästöjen vähentämistä. Tuloksista hyötyvät erityisesti biokaasualan toimijat, maatalousyrittäjät, jätehuolto- ja energia-alan yhtiöt ja tutkimuslaitokset. BioCir- ja sen rinnalla toteutettava BioLuuppi-hanke mahdollistavat biokaasualan kansallisen ja kansainvälisen tason yritysten ja tutkimuslaitosten kehittämisympäristön ja -verkoston muodostumisen Etelä-Savoon. BioLuuppi on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja Metsäsairila Oy:n yhteishanke. Hankkeiden päärahoittaja on Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan aluekehitysrahastosta.

Katso tarkempi kuvaus ja hankittavan demonstraatioympäristön vähimmäisvaatimukset Liitteestä 1 "Hankinnan kuvaus".

Tarjouksen tulee sisältää

- Tarjouspyynnössä kuvatun kokonaisurakan ostopalvelut ja kone- ja laitehankintojen kuvaukset ja arvonlisäverottomat hinnat eriteltyinä sekä ilmoitus käytettävästä arvonlisäkannasta. Kokonaishinnan tulee sisältää kaikki mahdolliset asennus-, rahti-, toimitus- ja lähetyskulut, matkakulut, vakuutukset, takuut sekä muut mahdolliset kulut.
- Kokonaisurakka eriteltynä:
* kone- ja laitehankinnat: demonstraatio laitteisto ja instrumentointi ja kontin sisäiset putkitukset ja sähkötyöt
* kone- ja laitehankinnat: kontti
* ostopalvelut: demonstraatioympäristön suunnittelutyöt ja käyttöönotto (bioluuppi-demonstraatioympäristön biokaasukontin suunnittelutyöt ja tekniset piirrokset. demonstraatioympäristön perustus- ja maarakennussuunnitelma. demonstraatioympäristön käyttö- ja huolto-ohjeet, käytön opastus ja ylösajoon osallistuminen)
- ostopalvelut kuukausiveloitteiset:
* vuosittainen huoltopalvelu ja sen kustannukset vuosille 2022-2023
* optio: huoltopalvelu ja sen arvioitu kustannus vuosille 2024-2030.
* automaatiosta aiheutuvat kuukausikulut, jos eivät sisälly huoltopalveluun.

- Erikseen kuvaus ylläpitotuen, huollon ja varaosien saatavuudesta sekä vuosittaisista kustannuksista.
- Demonstraatioympäristön toteutussuunnitelma
- Pyydetään nimeämään vastaava suunnittelija. Henkilön CV tulee toimittaa tarjouksen liitteenä.
- Toimitusaika.
- Mahdollisen lisätyön tuntihinta.
- Optiot lasketaan vertailuhintaan. Hinnat tulee ilmoittaa eriteltyinä. Hinnat tulee ilmoittaa arvonlisäverottomina. Käytettävä arvonlisäverokanta on ilmoitettava.

Tilaaja ei hyväksy yli 131 000 euroa (sis. ALV 0 %) meneviä tarjouksia. Huoltopalvelu optiota ei lasketa tähän hintaan.

Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa: Englanti, Suomi

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liite_1_Hankinnan_kuvaus.pdf 386 KB
BioLuuppi - Demonstraatioympäristö kiertotalouden sivuainevirroille.pdf 390 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00