Markedsdialog - Innovasjonspartnerskapet Autoskår, STO

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
11.03.2021 11:08 (GMT+01:00)

Buyer

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Hilde Fines Lund Hilde Fines Lund
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Norway
916879067

Short description

St. Olavs hospital søker bedrifter som ønsker å samarbeide om å skape fremtidens løsning for måling av vitale parametere automatisk, kontinuerlig og kontaktløst. Mulighetene som ligger i eksisterende og kommende utvikling av teknologi som for eksempel sensorer er mange og i liten grad utnyttet innen helse. Nye løsninger for måling av vitale parametere vil potensielt kunne ha stor betydning for styrket pasientsikkerhet og mer effektiv pasientbehandling og bruk av personellressurser.

I forkant av konkurransegjennomføring ønsker St. Olavs å invitere leverandører og andre aktuelle aktører til markedsdialog for å presentere behovet til sykehuset, samt diskutere mulige utviklingsretninger og innovasjonsrom for løsninger. Innspill fra markedsdialogen vil kunne inngå i videreutvikling av behovsbeskrivelsen som skal inngå i konkurransedokumentene.

Se vedlagt invitasjon for mer informasjon om markedsdialogen. 

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00