Prekvalifisering - Drift av eInnsyn og eFormidling

Information

02 - Contract notice
Competitive procedure with negotiation
15.03.2019 08:39 (GMT+01:00)
09.04.2019 12:00 (GMT+02:00)
No

Buyer

Direktoratet for forvaltning og IKT Direktoratet for forvaltning og IKT
Natalia McParland Natalia McParland
Grev Wedels plass 9
Postboks 8115 Dep 0032 Oslo

0151 OSLO
Norway
991825827

Closing date has passed.

Short description

Bakgrunn:
eInnsyn brukes av offentlige virksomheter til å gi allmennheten innsyn. Løsningen ble utviklet i et samarbeid mellom Difi og Oslo kommune. Difi har ansvaret for driften av løsningen. Per dags dato blir eInnsyn brukt av de statlige virksomheter som er omfattet av ordningen med offentlig elektronisk postjournal og Oslo kommune. Det må imidlertid påregnes en vekst i antall virksomheter som bruker eInnsyn. 

eFormidling er en fellesløsning for sikker og effektiv meldingsutveksling i offentlig sektor. Kort fortalt gjør eFormidling det mulig å kommunisere med virksomheter (etterhvert også innbyggere) på en enkel og sikker måte, uten å måtte ta hensyn til om mottakeren er en privat eller offentlig virksomhet. Løsningen er i produksjon og er allerede tatt i bruk av flere virksomheter.

Behov:

En leverandør som kan sikre trygg og stabil drift av eInnsyn og eFormidling. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedlagte bilag. 

This is the first step in a two-step tender. If you want to see the second step and access tender documents, please follow this link: Kunngjøring av kontraktsinngåelse: Avtale om drift av eInnsyn og eFormidling

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00