Kiinteistöjen pienet sähköasennustyöt

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2018-06-22 10:28 (GMT+03:00)
2018-07-30 16:00

Informacija apie pirkėją:

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite
Antti Tieva Antti Tieva
Mariankatu 16–20
67200 Kokkola
Suomija
0216462-3

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Keski-Pohjanmaan maakunnan hankintarengas kilpailuttaa tällä tarjouspyynnöllä kiinteistöjen pienten sähköasennustöiden puitejärjestelyn koko maakuntaan. Yhteishankinnassa ovat mukana Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite, Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä ja Kokkolan seurakuntayhtymä.

Puitejärjestely ei sido tilaajaa tilaamaan eikä toimijaa tuottamaan palvelua, vaan se määrittää yhteistyölle toimintaraamit. Työt tilataan tapauskohtaisesti erikseen työssä tarvittavan erityisosaamisen ja kokemuksen perusteella. Puitejärjestely ei koske erikseen kilpailutettavia suurempia rakennushankkeita, vaan pienempiä töitä, jotka voidaan kilpailuttaa puitejärjestelykumppaneiden kesken esim. minikilpailuttamalla. Tilaaja voi tarvittaessa kilpailuttaa puitejärjestelyssä mukana olevat toimijat erikseen ennen töiden tilausta.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva