2018/2555 Markedsundersøkelse (RFI) anskaffelse av BIM Enterprise løsning

Informacija apie pirkimą

Prior information notice
01 - Prior information notice
2018-05-31 23:01 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Forsvarsbygg Forsvarsbygg
Kristin Svendsen Kristin Svendsen
Grev Wedels plass 5
0151 OSLO
Norvegija
975950662

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Forsvarsbygg har behov for oppdatert markedsinformasjon om en Enterprise BIM løsning (heretter kalt «BIM Server») for evt. senere anskaffelse.
Hensikten med markedsundersøkelsen er å få innsikt i hva den enkelte leverandør kan levere, eventuelt med støtte fra underleverandør, innen området.
Leverandørene gis med dette muligheten til å komme med innspill til konkurransegrunnlaget til vår eventuelle fremtidige konkurranse.
Undersøkelsen er ikke å anse som en del av den forestående anskaffelsesprosessen. Endelige beslutninger og valg i forhold til anskaffelsen og anskaffelsesprosessen er ikke tatt på nåværende tidspunkt. Aktuelle leverandører bes merke seg at informasjon om anskaffelsen som gis i dette dokument derfor skal anses som foreløpig og derfor på ingen måte rettslig bindende for Forsvarsbygg.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
RFI BIM Enterprise løsning.docx 91 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva