Rammeavtale for mobilitet for ansatte i kommunen - ønsker innspill og dialog med aktuelle leverandører

Informacija apie pirkimą

2018-03-14 11:30 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Lørenskog kommune Lørenskog kommune
Stine Brun Stine Brun
Rådhuset, Hasselv. 6
1470 Lørenskog
Norvegija
842 566 142

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Lørenskog kommune ønsker mer miljøvennlig og fremtidsrettet mobilitet for ansatte i arbeidssituasjoner. Det er ønskelig med en leverandør som kan levere en «pakkeløsning» slik at alle behov i forbindelse med mobilitet dekkes av avtalen, og at leveransene i avtalen er fleksible og kan utvikles etter behov og utviklingen.

Det er per i dag usikkert hva markedet kan levere av transportmiddel og andre tjenester i en slik avtale. Denne kunngjøringen er ment som informasjon til markedet og med ønske om å komme i kontakt med aktuelle leverandører for dialog.

Dersom informasjonen her er interessant og det er leverandører som kan levere de ønskede tjenestene og/eller har informasjon som er av nytte for kommunen i denne sammenheng, ta kontakt

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Vi ønsker informasjon til rammeavtale på mobilitet for ansatte i Lørenskog kommune %28veiledende kunngjøring%29 %28695153%29.docx 450 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva