Sak/arkivsystem Vadsø kommune (veiledende kunngjøring)

Informacija apie pirkimą

01 - Išankstiniai pranešimai
2016-04-06 11:48 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Finnut Consult AS Finnut Consult AS
Jan Aslaksen Jan Aslaksen
Tollbugata 7
9811 VADSØ
Norvegija
981539885

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Vadsø kommune har i dag et sak og arkivsystem som skal byttes pga svak brukervennlighet , samt at systemet ikke støtter NOARK-5 (hel-elektronisk arkiv). Nye krav om digital kommunikasjon med innbyggere, samhandling med andre offentlige systemer og innsynsmuligheter gjør at dagens sak og arkivsystem ikke lenger er anbefalt benyttet. For å kunne sikre en god saksflyt i kommunen er det nødvendig at systemet er stabilt og brukervennlig. Et moderne sak og arkivsystem er også sentralt for å kunne utvikle gode kommunikasjonsløsninger med brukere via elektroniske medier (hjemmesider, elektroniske søknader, elektroniske møtedokumenter, automatiserte tjenester etc).

I dag har Vadsø kommune 7 databaser (1 produksjon og 6 mindre med historikk og småselskaper)

Nytt system skal støtte åpne databasestandarder samt støtte for åpne standarder for dokumentproduksjon som for eksempel odf.

Systemet skal være Noark 5 godkjent

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva