Rammeavtale konsulenttjenester innen virksomhetssøk

Informacija apie pirkimą

Does not exist in Finnish
2016-02-22 14:51 (GMT+02:00)
2016-03-04 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Øystein Karlsen Øystein Karlsen
Karl Johansgate 22
0026 Oslo
Norvegija
971524960

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Stortingets administrasjon (heretter SA) har behov for uavhengig konsulentbistand innen søk og særlig virksomhetssøk.

Anskaffelsens formål er å inngå avtale med en leverandøruavhengig søkeekspert. Det er viktig for SA at søkeeksperten er uavhengig i forhold til potensielle leverandører når det gjelder mulige fremtidige søkeløsninger i Stortinget. SA ønsker å starte arbeidet ca. 4. april med sluttføring senest 24. juni 2016.

Det etterspørres erfaren teknologikonsulent, seniornivå, med kunnskap innenfor design og utvikling av løsninger for virksomhetssøk («Enterprise Search») og websøk. Konsulenten skal bidra i SAs arbeid med en situasjonsbeskrivelse og kvalitetsvurdering av SAs søkeløsninger samt bidra i strategisk rådgivning for framtidig valg av løsning(er). SA ønsker å benytte statistikk for analyse av dagens bruk samt undersøke brukernes opplevelser av nåværende løsninger som grunnlag for fremtidig valg. Det presiseres at eventuell bistand til konkret kravspesifikasjon for fremtidige løsninger ikke er omfattet av avtalen.

Det presiseres for øvrig at selv om det i publisert skjema er angitt at det skal gjennomføres konkurranse med forhandling, så er dette kun en rett og ikke en plikt for oppdragsgiver til å gjennomføre

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
konkurransegrunnlag søk.zip 491 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva