Kjøp av prosjektstyringsverktøy for bygg og anlegg – Software as a Service (SaaS)

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2016-02-18 15:05 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Øystein Karlsen Øystein Karlsen
Karl Johansgate 22
0026 Oslo
Norvegija
971524960

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Stortingets administrasjon har ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av Stortingets bygningsmasse. Bygningsmassen består av både bolig-, kontor- og administrasjonsbygg i tillegg til selve Stortingsbygget med dets spesialfunksjoner. Seksjon for byggutvikling (SBU) har ansvaret for de større byggeprosjektene, som hovedsakelig dreier seg om utvikling av eksisterende eiendom og større vedlikeholdsarbeider som totalt de kommende årene beløper seg på flere hundre millioner kroner. SBU har i denne forbindelse behov for å anskaffe et nytt IT-verktøy for prosjektstyring med hovedfokus på økonomi. Verktøyet skal kunne brukes av seksjonscontroller som sitt primærverktøy innen økonomistyring for prosjektene. Andre primære brukere vil være SBU sine ansatte som er prosjektledere, samt eksterne konsulenter i roller som prosjektledere, prosjekteringsledere og byggeledere etc. Verktøyet skal kunne gi oversikt over blant annet budsjett, kontrakter, forventede og faktiske kostnader, endringer, mengderegulering, usikkerhet, lønns- og prisjusteringer og sluttprognose mm. Verktøyet må ivareta oppfølging både for totaltall og per år, og kunne ivareta en god styring både i de enkelte prosjektene og totalt for seksjonen.

For ytterligere informasjon om anskaffelsens innhold vises det til del II bilag 1.

Leveransen skal leveres komplett (inkl. konfigurering, integrering mot eksisterende økonomisystem, dokumentasjon, test, optimalisering, opplæring/kursing, drift og vedlikehold på eksterne server mv.) og være ferdigutviklet og godt utprøvd i markedet. SBU krever derfor at løsningen er et standardisert og gjenkjennelig produkt rettet mot byggherre-/bygg- og anleggssektoren for prosjekter i størrelsesorden 0-1 000 MNOK.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale prosjektstyringsverktøy
Dato for kontraktstildeling: 09-02-2016
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Norconsult Informasjonssystemer AS944101233, Kjørboveien 29, 1337 Sandvika, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva