Printere - veiledende kunngjøring

Informacija apie pirkimą

01 - Išankstiniai pranešimai
2015-11-17 09:25 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Elvur Hrønn Thorsteinsdottir Kathrine Lejon Skjold
Olav Kyrresgt 19
4005 STAVANGER
Norvegija
964965226

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Stavanger kommune skal gjennomføre konkurranse for rammeavtale om levering av printere.

Stavanger kommune vil i forkant av kunngjøringen av ovennevnte konkurranse gjennomføre en dialogkonferanse med leverandører i markedet.

Her følger informasjon om konferansen og påmelding til denne.

Dialogkonferanse – printere til Stavanger kommune.

Hovedformålet med konferansen er at kommunen i dialog med leverandørene skal få belyst og drøftet behov, utfordringer og muligheter knyttet til anskaffelsen, samt å få innspill på gode måter å møte disse på.

Innspillene fra leverandørene vil være et viktig bidrag til bedre behovsdekning for brukerne og en bedre kontrakt for alle parter.

Kommunen vil på dialogkonferansen presentere behovene og utfordringene knyttet til anskaffelsen, som grunnlag for diskusjon. Et møtereferat vil bli publisert på Doffin/TED. I etterkant av konferansen vil leverandørene kunne gi innspill til anskaffelsen skriftlig og eventuelt gjennom 1:1-møter.

Tid og sted:        Onsdag 2. desember 2015, kl. 10:00-13:00 i Foredragssalen i rådhuset i Øvre Kleivegate 15, Stavanger. Frammøte og registrering i resepsjonen i 1. etasje i rådhuset. Oppdragsgiver vil møte deltakerne her.

Målgruppe:       Leverandører med interesse for levering av printere.

Påmelding:        Påmelding til kathrine.lejon.skjold@stavanger.kommune.no så snart som mulig og innen utløpet av mandag 30. november. Vennligst gi beskjed hvor mange som stiller fra deres firma. Det er ingen krav til påmelding for å delta, men det er ønskelig av hensyn til beregning av plassbehov og servering av enkel lunsj.

Spørsmål:           Ta kontakt med kontraktsansvarlig Kathrine Lejon Skjold, Innkjøpsavdelingen, på e-post kathrine.lejon.skjold@stavanger.kommune.no eller telefon +47 51 50 81 26.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva