Systemstøtte til innkjøpsanalyse

Informacija apie pirkimą

02 - Contract Notice
Atviras konkursas
2015-10-20 14:26 (GMT+03:00)
2015-11-30 13:00 (GMT+02:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Elvur Hrønn Thorsteinsdottir Elvur Hrønn Thorsteinsdottir
Olav Kyrresgt 19
4005 STAVANGER
Norvegija
964965226

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå kontrakt om levering av systemstøtte for å gjennomføre detaljerte analyser av data knyttet til innkjøpsområdet i Stavanger kommune.

 

Formålet med analysene er understøttelse av en effektiv kontraktsoppfølging ut mot leverandørene og internt i organisasjonen, samt ha en korrupsjonsforebyggende funksjon. Analyse av data knyttet til innkjøp er et virkemiddel for å få oversikt over alle realiserte innkjøp og kostnader knyttet til disse. Analyser gjøres basert på data fra økonomisystemer, bestillingssystemer, fakturaer etc. og informasjon fra nøkkelpersoner i organisasjonen.

 

Oppdragiver ønsker å anskaffe en ferdig utviklet programvare som utfører detaljerte analyser basert på avtaleinformasjon, fakturainformasjon og stamdata fra oppdragsgivers økonomisystem.  For nærmere beskrivelser av formål og behov henvises det til konkurransegrunnlagets vedlegg2, bilag 1.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva